Før kampen: Inter – Atalanta

Tiårets første kamp endte med 3-1-seier over Napoli, men i kveld venter trolig en ennå tøffere kamp når Atalanta står på motsatt banehalvdel.

Laget fra Bergamo overrasket alle da de sikret tredjeplassen i Serie A forrige sesong. Denne sesongen viser de at de ikke bare er et blaff. Avansement i Champions League og foreløpig femteplass i Serie A er meget imponerende tall for et lag som har et lønnsbudsjett som er litt over 12% av Juventus’ lønnsbudsjett.

Atalanta er Serie As mestscorende lag. Gasperinis menn har puttet 48 mål så langt. De nærmeste er Lazio med 40 mål og Inter med 39 mål. Atalanta får dog en tøffere oppgave enn vanlig i kveld. Inter har sluppet inn færrest mål av samtlige lag så langt denne sesongen.

Atalanta tar fatt på kveldens kamp med høy selvtillit. På de to siste kampene står de med 10-0 i målforskjell, etter å ha slått både AC Milan og Parma 5-0.

Atalanta har ingen skader eller suspensjoner til kampen, men innhoppet mot Parma forrige runde var Duvan Zapatas første minutter siden 12. oktober, som betyr at colombianeren mest sannsynlig starter kampen på benken.

Hos Inter er D’Ambrosio den eneste spilleren ute med skade, men Skriniar og Barella pådro seg hvert sitt gule kort mot Napoli forrige runde, og må stå over kampen i dag. Bastoni og Candreva må stå over mot Lecce om de får kort i dag.

Inter-fansen har møtt opp i hopetall de siste sesongene, og det er intet unntak når Atalanta fra nabobyen kommer på besøk. Det er nemlig ventet rundt 70 000 mennesker på Giuseppe Meazza når dommer Rocchi blåser i fløyta.

Kamptropp

Ikke offentliggjort

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Godin – De Vrij – Bastoni
Candreva – Gagliardini – Brozovic – Sensi – Biraghi
Lautaro – Lukaku

Gollini
Toloi – Palomino – Djimsiti
Hateboer – De Roon – Freuler – Gosens
Pasalic – Papu
Ilicic

Kampen starter 20:45 og sendes på Strive, Strive Sport TV (lineær-TV), TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.