Før kampen: Inter – Atalanta

Det gjenstår åtte kamper av sesongen, og dagens kamp er langt viktigere enn det de fleste så for seg at den skulle være ved sesongstart.
Atalanta har vært en tøff nøtt i noen sesonger allerede, men Bergamo-laget har tatt ennå et steg denne sesongen. Gasperinis menn ligger i skrivende stund på femteplass; bare poenget bak Milan på fjerdeplass. Det betyr at de med seier i dag vil klatre opp på Champions League-plass. Da vil de også kun være to fattige poeng bak Inter på tredjeplass.
For Inters del vil en seier gi pusterom. Med seier vil man ha syv poeng ned til Milan og åtte poeng ned til Atalanta. Vi står med andre ord over en såkalt sekspoengskamp som kan være helt avgjørende når vi teller poengene i mai.
På sine fem siste kamper i Serie A står Atalanta med fire seire og én uavgjort. Ingen andre lag i Serie har tatt flere poeng enn dem i samme periode. Atalanta er også, sammen med Juventus (som for øyeblikket har spilt én kamp mer), Serie As mestscorende lag. Laget fra Bergamo har scoret hele 17 ganger oftere enn Inter denne sesongen. Heldigvis for dagens hjemmelag mangler gjestene Duvan Zapata, som, med sine 20 mål, har scoret nesten en tredjedel av målene deres.
Inter kommer fra en forfriskende bortekamp mot Genoa, der havnebylaget ble smadret 4-0. De elleve spillerne som startet kampen på onsdag får trolig tillit igjen i dag. Det betyr at Meazza-publikummet får et gjensyn med Mauro Icardi etter to måneder. Det gjenstår å se hvordan mottakelsen blir.
Atalanta er uten nevnte Zapata til kampen, som må stå over grunnet suspensjon. Attpåtil blir Varnier og Toloi hjemme med skade. Ellers er det en fulltallig tropp som møter opp.
Hos Inter mangler man Lautaro og De Vrij. Videre er Brozovic, Gagliardini, D’Ambrosio og Skriniar kun et gult kort unna suspensjon, og må stå over neste kamp om de pådrar seg kort i dag.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 21 Cedric, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic.
Angrep: 9 Icardi, 11 Keita, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Asamoah
Gagliardini – Brozovic
Politano – Nainggolan – Perisic
Icardi
Gollini
Mancini – Palomino – Masiello
Hateboer – De Roon – Freuler – Castagne
Pasalic – Gomez
Ilicic
Kampen starter 18:00, og sendes både på Strive, Altibox, Get og Telenor. Kampen sendes med engelsk kommentator hos Strive, men med norsk kommentator på Altibox, Get og Telenor.
Kilde og bilde: inter.it