Før kampen: Inter–Atalanta

Inter ligger på en kritisk tabellplassering. Da det kun er 4. og 5. plassen, samt vinneren av Coppa Italia, som får kvalifisere seg til Europa League, må Inter samle alle poengene de kan for å i det hele tatt kunne delta i Europa. Forestillingen mot Sampdoria var langt fra overbevisende, selv om laget klarte å dra i land en seier.

181710-800

Skadeproblemene vil ingen ende ta

Inter har hatt så mange skadeproblemer denne sesongen at det nesten er komisk. Hele åtte spillere er utilgjengelige mot Atalanta, pluss Gargano som er ute med suspensjon. De siste nyhetene på skadefronten er ikke positive: Rodrigo Palacio mister resten av sesongen. Da har Stramaccioni kun én ren spiss igjen, og det er ingen ringere enn Tommaso Rocchi. 35-åringen har ikke fått mye spilletid denne sesongen, og vil endelig få muligheten til å score sitt 100. mål i Serie A, over ett år siden han scoret sitt mål nummer 99.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo

Forsvar: 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 28 Pasa, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 55 Nagatomo

Midtbane: 4 Zanetti, 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi

Angrep: 18 Rocchi, 45 Forte, 47 Colombi, 99 Cassano

På topp har Stramaccioni valgt å ta med ungguttene Colombi og Forte, som for øyeblikket spiller på primavera-laget. Hvem vet, kanskje vi får en debut eller to i dag?

Forventet lagoppstilling

Cambiasso er tilbake fra suspensjonen han pådro seg mot Juventus, og Inter ser ut til å stille med et godt lag til tross for alle skadene. Juan Jesus er i storform, og med Walter Samuel tilbake som forsvarssgeneral bør Inter klare å hale i land en seier mot Atalanta.

Handanovic
Ranocchia – Samuel – Juan Jesus
Zanetti – Kovacic – Cambiasso – Pereira
Guarin
Rocchi – Cassano

En offensiv oppstilling av Stramaccioni, som neppe har lyst til å glippe en EL-plass til Lazio eller Fiorentina. Kampen begynner 20.45 og vises på Canal9. God kamp!