Før kampen: Hellas Verona – Inter

helint2

“Uten deres innsats, vil dere ikke få vår støtte,” var ord spillerne kunne lese i det de entret banen på onsdag. Supporterne på Giuseppe Meazza viste sin misnøye med de siste ukers resultater, men laget ga svar på tiltale og bare marginer gjorde at seieren ikke ble større.
Verona er kjent for historien om Romeo og Julie, og etter kjærligheten så ut til å blomstre i fjor med Toni i spissen, ser det nå ut til å ende med døden for det bunnplasserte laget. Luigi Delneris mannskap har bare én eneste seier i årets Serie A-sesong. Den kom for under en uke siden.
Deres elleve uavgjortresultat gjør at de fortsatt bare er fem poeng bak Carpi og Frosinone, men det er likevel ti poeng opp til Sampdoria på trygg grunn. Dog har januarvinduet, hvor de har hentet spillere som Rebic, Marrone og Emanuelson, trolig styrket Hellas Verona betydelig i deres jakt etter overlevelse. I morgen må de klare seg uten Rebic, Viviani, Souprayen og Siligardi.
Stevan Jovetic har nylig skadet seg, og mister dermed kampen i morgen. I tillegg er Miranda suspendert grunnet gule kort. Det kan svi for Inter, ettersom man trolig må bryne seg mot både Pazzini og Toni – som begge er hodesterke.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Jesus, 12 Telles, 21 Santon, 24 Murillo, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo, 56 Popa;
Midtbane: 7 Kondogbia, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 23 Eder, 44 Perisic, 97 Manaj, 99 Correia.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Nagatomo – Murillo – Juan Jesus – Telles
Brozovic – Medel – Kondogbia
Eder – Icardi – Perisic
Gollini
Gilberto – Moras – Helander – Pisano
Wszolek – Marrone – Ionita – Emanuelson
Pazzini – Toni
Kampen starter 12:30, og sendes på viaplay.no
Kilde og bilde: inter.it