Før kampen: Genoa – Inter

Sesongstarten har ikke levert som forventet. På sesongens fem første kamper har Inter sluppet inn ti mål. Verre tall har man ikke hatt siden Gasperinis dager.

I fjor kjempet Genoa lenge en kamp om å ikke rykke ned. I år har de startet med 1-1-1 i kamper. Og ja, vår alles Goran Pandev lever fortsatt og kommer trolig til å stå på motsatt banehalvdel når dommeren blåser i gang kampen.

Hakimi fikk ikke spille mot Borussia Mönchengladbach i midtuka fordi han testet positivt på en koronatest like før. Nå har marokkaneren testet negativt på to tester, og er dermed med mot Genoa.

Skriniar, Gagliardini og Radu er fortsatt ikke friskmeldt etter koronasykdommen. Young er frisk, men får ikke være med helt ennå. Nainggolan og Bastoni er friske og får være med.

Alexis Sanchez var småskadet før oppgjøret i midtuka. Chileneren varte bare én omgang, og er ikke med i dag. Vecino er fortsatt ute etter operasjonen han hadde tidligere i år.

Genoa er et annet lag som har blitt kraftig rammet av korona, men der er de fleste tilbake nå. Rolando Maran må klare seg uten Sturaro, Brlek og Males.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – De Vrij – Bastoni
Darmian – Vidal – Brozovic – Perisic
Barella
Lukaku – Lautaro

Perin
Bani – Zapata – Masiello
Ghiglione – Badelj – Radovanovic – Rovella – Czyborra
Pandev – Shomurdov

Kampen starter 18:00 og sendes på Strive og Strive Sport TV (lineær-TV). Kampen kommenteres av Per – Jarle Heggelund.