Før kampen: Genoa – Inter

Inter har for tiden gått seks kamper uten å vinne, og må begynne å samle poeng om man skal ha håp om Europa-spill. På den andre har Genoa bare vunnet én kamp i Serie A siden 16. desember. 18 kamper har gått, og en 2-0-seier over Empoli er alt de har å se tilbake på. Med bare fem poeng ned til nedrykksplass, står havnebylaget faktisk i fare for å måtte spille i Serie B neste sesong.

Inter sliter med et skadeskutt forsvar. Murillo er suspendert, mens Miranda og Ansaldi er skadet. Det betyr at Andreolli mest sannsynlig får starte sin første kamp for sesongen i dag, og det med Medel ved sin side.
Det ser likevel hakket verre ut for Genoa, som må klare seg uten Izzo, Taarabt, Perin, samt Inter-kjenningene Pinilla og Laxalt. Dog er Burdisso og Pandev med i Genoas tropp, mens Palacio og Ansaldi er med i Inters tropp – alle med historie i begge klubbene.
Ibrahimovic (i 2008/09) og Ronaldo (97/98) er de eneste Inter-spillerne som har scoret over 25 mål i én og samme Serie A-sesong. Mauro Icardi har puttet 24 mål så langt denne sesongen, og kan med et par mål i dag bli en del av en meget eksklusiv liste.
Inter og Genoa har møttes 99 ganger tidligere i Serie A. 50 ganger har Inter tatt alle poengene, 29 ganger har man delt dem, mens Genoa har vunnet 20 ganger.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni, Radu
Forsvar: Andreolli, Medel, Sainsbury, Santon, D’Ambrosio, Nagatomo, Yao
Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Kondogbia, Banega, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa, Pinamonti

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Medel – Andreolli – Nagatomo
Gagliardini – Kondogbia
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi
Lamanna
Biraschi – Burdisso – Gentiletti
Lazovic – Veloso – Rigoni – Beghetto
Hiljemark – Palladino
Simeone
Kampen starter 15:00, og sendes på viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it