Før kampen: Genoa – Inter

Etter ansettelsen av Spalletti virket Roma å kunne cruise inn på Italias siste Champions League-plass, men etter bare én seier på de siste fire kampene, kan hovedstadslaget kjenne Inter puste dem i nakken. Fire poeng skiller de to lagene fem runder før slutt, og med et noe lettere kampprogram favør Inter, blir det en spennende sluttspurt.

mancinigeno
Genoa så lenge ut til å utføre en begredelig sesong, men har fått fart på sakene etter jul. På de siste åtte kampene har tidligere Inter-trener Gian Piero Gasperini styrt havnebylaget til fem seire. De fikk derimot en knekk da deres solide sisteskanse i form av Mattia Perin pådro seg en alvorlig kneskade for litt over én uke siden. Deres første kamp uten den italienske skuddstopperen resulterte i et 4-1-tap mot Carpi.
Det er ikke bare Genoas trener som har en fortid i Inter, men også tre av spillerne. Burdisso, Laxalt (som fortsatt eies av Inter) og Pandev har alle vært innom begge lagene, men bare Laxalt er med i kveld. De to andre er for tiden skadet.
I tillegg til Burdisso og Pandev, er også nevnte Perin ute med skade. Det samme gjelder Rincon, mens Izzo er suspendert. Den eneste som mangler hos Inter er suspenderte Kondogbia.
De siste fem kampene lagene imellom har endt med tre seire til Inter og to til Genoa, hvor det i alle fem kampene er hjemmelaget som har vunnet. Inter er bare én seier unna sin 50. seier mot Genoa. 29 kamper har endt uavgjort, mens dagens verter står med 19 seire.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Jesus, 12 Telles, 21 Santon, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo;
Midtbane: 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 23 Eder, 44 Perisic, 97 Manaj.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Telles
Brozovic – Medel
Ljajic – Eder – Perisic
Icardi
Lamanna
Ansaldi – Munoz – De Maio
Fiamozzi – Rigoni – Dzemaili – Gabriel Silva
Suso – Pavoletti – Laxalt
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it