Før kampen: Genoa–Inter

Inter er nå inne i et skademareritt som få eller ingen har vært med på tidligere, og motivet for sesongen virker ikke lenger å være Europaspill, men heller rett og slett å bli ferdig med sesongen. Lite virker mer fristende for Stramaccioni og hans menn enn å få lov til å starte neste sesong med blanke ark.

genint

Forrige kamp startet Inter med Jonathan, Juan Jesus, Ranocchia og Pereira i forsvar. Jonathan og Ranocchia måtte ut med skade, mens Juan og Pereira pådro seg gult kort og er ute med suspensjon. Det betyr trolig at Inter er uten seniorspillere i forsvar i morgen – selv om Ranocchia er tatt ut i troppen. I tillegg til dem, er følgende spillere ute: Walter Samuel, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Matias Silvestre, Ibrahima Mbaye, Luca Castellazzi Dejan Stankovic, Gaby Mudingayi, Walter Gargano, Joel Obi, Rodrigo Palacio, Antonio Cassano og Diego Milito. Det er altså 16 spillere ute med skade. I tillegg har man Ranocchia (som gis 20% sjanse for å rekke kampen), Nagatomo (er med i troppen) og Kovacic som er tvilsomme, men som er med i troppen.

Genoa, på sin side, mangler Rossi, Ferronetti, Olivera, Jorquera og Bovo. De har altså en helt annen skadeliste, og kan stille mer toppet enn Inter.

Alle disse skadene til tross; Inter skal stille lag. I mål står Samir Handanovic. På høyreback må trolig Ezequiel Schelotto finne seg i å være. Gazzetta forventer at Nagatomo starter på venstreback, men det er langt fra sikkert, da han har vært ute med skade i flere måneder. I midtforsvaret blir det en vanskelig kabal. GdS antok at Chivu kom til å starte, men han ble ikke klar. Dermed kan man anta at Cambiasso havner i midtforsvaret, i stedet for en meget redusert Ranocchia.

På midtbanen var Cambiasso oppsatt, men han tar trolig plass i forsvaret. Dermed må Benassi ta hans plass på midtbanen. Ved siden av seg får han Kovacic og Kuzmanovic. På plassen foran de tre sentralt kan man trolig finne Ricky Alvarez og Guarin, mens det på topp blir ringreven Rocchi.

Kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo

Forsvar: 23 Ranocchia, 28 Pasa, 55 Nagatomo, 62 Ferrara, 63 Spendlhofer

Midtbane: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 90 Olsen, 61 Garritano

Angrep: 18 Rocchi, 45 Forte, 99 Cassano

Ranocchia, Nagatomo og Cassano er altså med, men ingen kan forventes å starte. Spesielt ikke Cassano og Ranocchia. Da har man igjen 17 spillere, hvor tre av dem er keepere og sju av dem er hentet fra juniorlaget i år.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Schelotto – Pasa – Cambiasso – Nagatomo
Kuzmanovic – Kovacic – Benassi
Guarin – Ricky
Rocchi

Dette er den antatte lagoppstillingen, men mye kan endres til i morgen. Det kan hende Nagatomo ikke blir klar, mens Ranocchia blir det. Cambiasso kan spille midtbane, mens Spendlhofer tar hans plass. Her er Genoas trolige lagoppstilling:

Frey
Granqvist – Portanova – Manfredini – Antonelli
Kucka – Matuzalem – Rigoni
Bertolacci
Borriello – Floro Flores

Avspark på Marassi er klokken 12.30.

Kilde og bilde: inter.it