Før kampen: Frosinone – Inter

Når syv kamper gjenstår av sesongen har Inter fortsatt en liten luke ned til de andre CL-jagende lagene, men skal pusterommet opprettholdes, må nedrykksplasserte Frosinone slåes i kveld.
Ser man på Inters resterende kamper, er det et stort tabellsprik på motstanderne. På de syv siste kampene skal man møte Juventus, Napoli og Roma, som alle i skrivende stund ligger blant de fem øverste plassene. De fire andre lagene heter Frosinone, Udinese, Chievo og Empoli, som alle i skrivende stund ligger blant de fem nederste plassene.
Før denne runden hadde Inter fem poeng ned til de to neste plassene. Vinner Inter mot de lagene som ligger blant de fem nederste, trenger man ikke mange poengene mot topplagene for å være sikret Champions League-spill også neste år. Derfor er kamper som i dag kamper man ikke kan ta seg råd til å ikke vinne.
Problemet med å møte bunnlag såpass sent i sesongen er at man møter lag i desperat poengjakt. Frosinone har vunnet fem kamper i Serie A denne sesongen. To av de, altså 40% av seirene, har kommet de to siste kampene. Med syv poeng opp til trygg grunn er hver kamp en kamp for tilværelsen.
Frosinone er uten Viviani og Salamon i dag. Inter-eide Andrea Pinamonti står med ett mål og to målgivende de to siste kampene, og det meste tyder på at den unge italieneren også starter dagens kamp.
Brozovic måtte ut med skade mot Atalanta, og er ikke med til Frosinone. Det er et stort tap, men heldigvis er kroaten den eneste som ikke er med. Lautaro er tilbake fra skade, men det ser ut til at landsmannen Icardi trekker det lengste strået og får starte.
Skriniar, D’Ambrosio, Lautaro og Gagliardini er et gult kort unna suspensjon, og Gazzetta dello Sport tror ingen av disse får starte. Brozovic er også et gult kort unna suspensjon, men spiller naturligvis ikke. Av totalt seks spillere som kun er et kort unna suspensjon, er det kun Politano som trolig starter.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 21 Cedric, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero.
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro, 11 Keita, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cedric – De Vrij – Miranda – Dalbert
Borja Valero – Vecino
Politano – Nainggolan – Perisic
Icardi
Sportiello
Brighenti – Ariaudo – Capuano
Paganini – Chibsah – Valzania – Beghetto
Ciano
Pinamonti – Ciofani
Kampen starter 20:30, og sendes både på Strive, Altibox, Get og Telenor. Kampen sendes med norsk kommentator alle plassene.
Kilde og bilde: inter.it