Før kampen: Fiorentina–Inter

Lagene som ligger over Inter på tabellen er i form, og det er bare Udinese som har avgitt poeng av dem denne runden, etter at Cesena fikk en straffe på overtid som sørget for uavgjort. Skulle Inter tape i dag, risikerer man å havne så langt ned som 10. plass – og bak samtlige lag som kjemper om den utrolig viktige tredjeplassen. Dog er det bare Sampdoria og Udinese som ikke er mulige å ta igjen for Inter i dag, noe som understreker viktigheten av å stikke av med alle poengene fra Artemio Franchi.

Mateo Kovacic og Fredy Guarin

Inters trolig største problem i år har vært å prestere på bortebane. Etter å ha møtt Torino og Palermo står man fortsatt uten seier. Det er noe man har lyst å endre på i dag – mot et lag som ikke har vunnet på hjemmebane. Fiorentina står nemlig med to målløse uavgjortkamper mot Genoa og Sassuolo.

Mazzarris skadeproblematikk er ikke omfattende, men italieneren vil få et lite problem med hvordan han skal løse backproblemet. Jonathan er skadet, Nagatomo er suspendert, mens Dodo er tvilsom. I tillegg er Guarin og Campagnaro skadet. Verre er det for Fiorentina, som mangler Mario Gomez, Giuseppe Rossi, Joaquin, Marko Marin og Micah Richards. Attpåtil er ikke Cuadrado helt på topp, og må kanskje starte på benken.

I kampen mot Qarabag satte Mauro Icardi inn sitt 7. mål for sesongen – en målstatistikk bare Di Natale overgår av Serie A-spillerne. Argentineren er livsfarlig foran mål, og mangler bare to mål for å tangere fjoråret. Han er også en stor del av grunnen til at Inter har scoret hele syv mål iløpet av årets fem førsteomganger. På motsatt side av skalaen finner man Fiorentina, som ennå ikke har scoret i de 45 første minuttene av en kamp.

Artemio Franchi har ikke bydd opp til målfest så langt i år. Etter årets tre første kamper har det bare kommet mål i ett av dem, og det var da Fiorentina slo Dinamo Minsk 3-0 i midtuken. På den andre siden bruker det å bli målrikt når Mazzarri og Montella møter hverandre. På de siste seks oppgjørene mellom seg har det blitt scoret 18 mål (åtte for Montellas lag, ti for Mazzarris). Også er det verdt å nevne at Mazzarri har ikke tapt mot Fiorentina siden 13. mars 2010…

Kamptropp

Målvakter: Handanovic, Carrizo, Berni

Forsvar: Juan Jesus, Andreolli, Vidic, Dodo, Ranocchia, Mbaye, D’Ambrosio

Midtbane: Kovacic, Kuzmanovic, Medel, Krhin, Obi, Hernanes, M’Vila

Angrep: Palacio, Icardi, Osvaldo

Sannsynlig lagoppstilling

Handanovic
Ranocchia – Vidic – Juan Jesus
D’Ambrosio – Kovacic – Medel – M’Vila – Dodo
Osvaldo – Icardi

Det ligger an til at det byttes ut hele seks spillere fra de som startet i Europa League. Kovacic stod over mot Qarabag, men starter trolig i dag. Man skal likevel ikke bli overrasket om Hernanes tar hans plass. Palacio sliter ennå litt med formen, og bad boy-duoen bestående av Osvaldo og Icardi fortsetter.

Neto
Tomovic – Rodriguez – Savic – Alonso
Aquilani – Pizarro – Borja Valero
Mati Fernandez
Cuadrado – Babacar

Kampen spilles 20:45, og oppgjøret sendes på CMore Fotball

Bilde og kilde: Inter.it