Før kampen: Fiorentina–Inter

Javier Zanetti og Walter Mazzarri

Etter en periode med litt småsvake resultater virker Viola å ha fått i gang maskineriet igjen. En overbevisende 2–0-seier over Udinese på tirsdag i Coppa Italia sender de til finalen, der de møter Napoli. Det er dermed kun 4 dager siden sist Fiorentina var i aksjon.

Den eventuelle fordelen det ville gitt Inter utlignes ved at Hernanes ser ut til å ikke kunne starte. Brasilianeren ble i siste liten tatt med i troppen etter en liten skade, men det er altså enda usikkert om han vil være i startelleveren. At Walter Mazzarri har valgt å vrake Mateo Kovacic gjør også kampen en attraksjon fattigere.

Det finnes dog lyspunkt. Å ha Guarin tilbake i varmen gir laget et ekstra gir, samt uforutsigbarhet i angrepet. Han var meget positiv i førsteomgangen mot Sassuolo, og kan passe en midtbanerolle med Hernanes veldig godt. Mazzarri ser i det hele tatt ut til å ha mye av spillermaterialet som kreves for å spille Napoli-esque 3-5-2.

Diego Milito

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 33 Danilo D’Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 88 Hernanes

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Rolando – Samuel – Jesus
Jonathan – Guarin – Kuzmanovic – Hernanes – Nagatomo
Palacio – Milito

Kampen spilles i kveld, og vises på Canal 9 klokken 20.45.