Før kampen: Fiorentina–Inter

15. feb. 2014

Javier Zanetti og Walter Mazzarri

Etter en periode med litt småsvake resultater virker Viola å ha fått i gang maskineriet igjen. En overbevisende 2–0-seier over Udinese på tirsdag i Coppa Italia sender de til finalen, der de møter Napoli. Det er dermed kun 4 dager siden sist Fiorentina var i aksjon.

Den eventuelle fordelen det ville gitt Inter utlignes ved at Hernanes ser ut til å ikke kunne starte. Brasilianeren ble i siste liten tatt med i troppen etter en liten skade, men det er altså enda usikkert om han vil være i startelleveren. At Walter Mazzarri har valgt å vrake Mateo Kovacic gjør også kampen en attraksjon fattigere.

Det finnes dog lyspunkt. Å ha Guarin tilbake i varmen gir laget et ekstra gir, samt uforutsigbarhet i angrepet. Han var meget positiv i førsteomgangen mot Sassuolo, og kan passe en midtbanerolle med Hernanes veldig godt. Mazzarri ser i det hele tatt ut til å ha mye av spillermaterialet som kreves for å spille Napoli-esque 3-5-2.

Diego Milito

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 33 Danilo D’Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 88 Hernanes

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Rolando – Samuel – Jesus
Jonathan – Guarin – Kuzmanovic – Hernanes – Nagatomo
Palacio – Milito

Kampen spilles i kveld, og vises på Canal 9 klokken 20.45.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.