Før kampen: Fiorentina – Inter

Tapet mot Barcelona gjorde at det ikke ble noe avansement i Champions League. Det betyr at hovedfokuset fra nå av vil ligge på serien, hvor Fiorentina venter i kveld.

Selv om hovedfokuset kommer til å være Serie A, betyr ikke det at skadesituasjonen har blitt noe bedre. Alexis, Sensi, Barella, Gagliardini og Asamoah er fortsatt skadet. Gagliardini og Asamoah rekker kanskje siste kampen før jul.

Etter en liten oppsving i september og oktober, er Fiorentina nå tilbake i formen de har vært i ellers dette kalenderåret. Montellas menn står med fire strake tap, og har kun vunnet én av sine åtte siste kamper, som betyr en foreløpig 14. plass.

Man finner ikke mange på Fiorentinas skadeliste, men franske Ribery, som var en liten åpenbaring for de lilla, går glipp av kampen.

Juventus gikk seirende ut av sin kamp tidligere i dag, som setter press på Inter og deres tabelltopposisjon.

Skriniar, Lautaro, D’Ambrosio og Brozovic er i suspensjonsfare, og må stå over mot Genoa om de pådrar seg kort i kveld.

Inters skadesituasjon gjør at Conte er nødt å ta med juniorspillere. Conte har gjort det til vane å ikke offentliggjøre troppen, men ifølge Gazzetta dello Sport er Esposito, Agoume og Fonseca med.

Kamptropp

Ikke offentliggjort

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Skriniar – De Vrij – Bastoni
Lazaro – Vecino – Brozovic – Borja Valero – D’Ambrosio
Lautaro – Lukaku

Dragowski
Milenkovic – Pezzella – Caceres
Lirola – Pulgar – Badelj – Castrovilli – Dalbert
Chiesa – Vlahovic

Kampen starter 20:45 og sendes på Strive, TV 2 Sumo og TV 2 Sport 1. Even Braastad kommenterer for Strive, mens Robin Grov kommenterer for TV 2.