Før kampen: Fiorentina – Inter

Etter fire strake seire har Inter endelig funnet seiersformen igjen, men i kveld venter en tøff motstander på Artemio Franchi.
Fiorentina trenes av Pioli, som i sin ble erstattet av Spalletti som Inter-treneren. Piolis menn har ikke tapt en kamp ennå i 2019, og har færre tap enn Inter i serien, til tross for at de ligger på tiendeplass. Grunnen er at laget i lilla har elleve uavgjortresultater, som er delt mest i ligaen sammen med Torino.
Inter har på sin side begynte å finne igjen litt av formen. Etter å ha slitt lenge med å score mål, har man nå seks mål på de to siste kampene og fire strake seire. Ettersom både Roma og Milan har vunnet sine kamper denne runden, og bare er henholdsvis to og ett poeng bak Inter, er det viktig å ta med seg alle tre poengene for å opprettholde det pusterommet man har i kampen om CL-plassene.
Icardi har ennå ikke spilt siden Handanovic tok over kapteinansvaret, og argentineren er heller ikke med i kveld. Det er usikkert når storscoreren er tilbake. Icardi er offisielt ute med en kneskade, men Inters undersøkelser fant ingenting galt. Noen medier spekulerer i at han vil gjennomføre en kneoperasjon, og dermed mister resten av sesongen.
I tillegg til Icardi, er også Keita utilgjengelig. Senegaleserens skade var mer alvorlig enn først antatt, men det meste tyder på at han vil bli klar til neste helgs oppgjør mot Cagliari.
Lautaro, Vecino og D’Ambrosio må stå over neste kamp om de pådrar seg gule kort i dag.
Hos Fiorentina er Mirallas og Pezzella skadet. Benassi og Biraghi, som begge er flasket opp i Inter-akademiet, forventes å starte for Fiorentina i kveld.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 21 Cedric, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic.
Angrep: 10 Lautaro Martinez, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – De Vrij – Skriniar – Asamoah
Vecino – Brozovic
Politano – Nainggolan – Perisic
Lautaro
Lafont
Laurini – Milenkovic – Vitor Hugo – Biraghi
Benassi – E. Fernandes – Veretout
Chiesa – Muriel – Gerson
Kampen starter 20:30, og sendes på Strive. Kampen sendes med norsk kommentator både på Altibox og Strive.
Kilde og bilde: inter.it