Før kampen: Empoli – Inter

“Jeg vil at ballen skal gå fort i laget. Vi gjorde det bra mot Juventus, selv om det fortsatt er rom for forbedringer. Det er viktig at vi fortsetter å møte lagene på samme måte som mot Juventus,” sa de Boer på pressekonferansen i forkant av kampen. Hvor laget virkelig står er ikke godt å si før etter oppgjøret mot Empoli.
interempoli
Inter gjester et Empoli-lag som ikke har hatt en voldsom start på sesongen. Etter fire kamper står de med én seier, én uavgjort og to tap, noe som har resultert i en 17. plass på tabellen.
At de Boer mener alvor er noe Brozovic smertelig har fått oppleve. Kroaten ble byttet ut i pausen mot Hapoel, og har ikke vært med i troppen mot hverken Juventus eller Empoli. De Boer mener midtbanespilleren må bevise at han tror på prosjektet før han får være med igjen.
Banega er heller ikke med til kampen, da han må sone suspensjon. Med er heller ikke Andreolli – som ennå ikke er hundre prosent etter kneskaden. På den positive siden er Ansaldi tilbake, selv om han trolig starter på benken. I tillegg er Gabigol med for første gang.
Dagens verter må bare klare seg uten Tchanturia og Costa.
Inter er det laget som har slått Empoli flest ganger (16) og scoret flest mål (46) mot av hele Serie A, og har med det et stort overtak historisk sett. På de siste åtte oppgjørene seg imellom har Empoli bare plukket ett skarve poeng.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Yao, Miangue
Midtbane: Melo, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Gnoukouri
Angrep: Palacio, Icardi, Jovetic, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Nagatomo – Miranda – Murillo – Santon
Joao Mario – Medel – Kondogbia
Candreva – Icardi – Perisic
Skorupski
Laurini – Bellusci – Barba – Pasqual
Tello – Diousse – Croce
Saponara
Pucciarelli – Maccarone
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no

Kilde og bilde: inter.it