Før kampen: Derby d’Italia

Én uke etter oppsatt kamptidspunkt, ser Juventus – Inter endelig ut til å spilles, men med flere forholdsregler og tomme tribuner.

Koronaviruset herjer i store deler av verden, men har truffet spesielt hardt i Nord-Italia. Det har gått utover Serie A som nå står i fare for å bli avlyst.

Men før sesongen eventuelt avlyses skal årets viktigste kamp spilles. Det skjer, som nevnt, i Torino for tomme tomme tribuner. Det betyr at Contes gjensyn med Juventus Stadium trolig blir en del vennligere enn det ellers ville vært.

Juventus er for tiden på andreplass i Serie A. De regjerende mestrene er to poeng bak Lazio, men har én kamp mindre spilt. De ligger også seks poeng foran Inter, men med én kamp mer spilt.

Med andre ord må Inter unngå tap og helst vinne i kveld om de skal klare å holde følge med de to andre topplagene.

Juventus ser ikke like god ut i år som de har gjort de foregående sesongene, men står likevel med åtte seire på de siste ti kampene i Serie A. Tar vi med Coppa Italia og Champions League, står de dog med to tap, én uavgjort og to seire siste fem kampene.

Ser vi på Inter, står de med fire seire, ett tap og hele fem uavgjortresultater på de siste ti kampene i Serie A.

Sarri mangler kun Demiral til kveldens kamp, mens Conte er uten Gagliardini, Moses og Sensi. Handanovic har vært ute i flere uker, men alt tyder på at sloveneren er tilbake i buret i kveld.

Kamptropp

Ikke offentliggjort

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – De Vrij – Skriniar
Candreva – Barella – Brozovic – Vecino – Young
Lukaku – Lautaro

Szczesny
Danilo – Bonucci – Chiellini – Alex Sandro
Bentancur – Pjanic – Matuidi
Cuadrado – Dybala – Cristiano

Kampen starter 20:45 og sendes på Strive, TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo. Kampen kommenteres av Per-Jarle Heggelund på Strive og av Espen Ween på TV 2-plattformene. TV 2 vil også ha studio fra 20:30.