Før kampen: Derby della Madonnina

To måneder inn i sesongen er det endelig klart for den første storkampen. AC Milan står på motsatt side i et brennhett Milano-derby!
Kampen er større og viktigere enn på mange år, med både Inter og Milan på vei oppover dit de hører hjemme i Serie A. Tidligere i uken kunne hjemmelaget Inter offisielt meddele at Stadio Giuseppe Meazza er utsolgt for den store anledningen.
Med 6 strake seire ser Nerazzurri ut som en naturlig favoritt søndag kveld. Matias Vecinos overtidsmål mot Tottenham ser ut til å ha snudd sesongen i en mer positiv retning, med upåklagelige resultater og mer selvtillit i laget både i seriespill og Champions League.
Milan har heller ikke tapt på en stund, helt siden serieåpningen mot sterke Napoli. Angrepstrioen Higuain, Suso og Hakan Çalhanoğlu kan skape trøbbel for de fleste. Med seier i kveld kan Milan puste Inter i ryggen, med én kamp mindre spilt.
Trolige lagoppstillinger

Tross i landslagspause er det ingen fravær på Inter, mens Strinic og Conti er eneste fravær for Milan.
Plassene det er mest konkurranse rundt går ifølge Gazzettas spådommer til D’Ambrosio og Gagliardini, disse foretrekkes foran Vrsaljko og Vecino i startoppstillingen.
Nytt denne sesongen er at enktele kamper fra Serie A og La Liga også sendes på VG+, det gjelder blant annet kveldens oppgjør. Den sendes også på Strive. Kampstart er 20:30 søndag kveld.
Bilder: inter.it