Før kampen: Crotone – Inter

Crotone var dømt nord og ned forrige sesong, men en utrolig sluttspurt gjorde at laget fra sør holdt plassen sin med et nødskrik. Crotone plukket 17 poeng i de syv siste rundene av Serie A – mer enn noe annet lag i samme tidsperiode. Poengfangsten inkluderte en 2-1-seier mot Inter i april.

Dessverre for Nicolas menn ser det ut til at det blir ennå et år med bunnstrid. Etter sesongens tre første kamper, står dem med ett poeng og 0-4 i målforskjell. Selv om sesongen nettopp har begynt, er det bare Benevento som har plukket færre poeng.
Inter, på sin side, har vunnet det meste siden Spalletti tok over roret. Siden 1-1-kampen mot Schalke i juli, har laget vunnet åtte kamper på rad. Flesteparten er fortsatt treningskamper, men det vitner likevel om et sterkt lag som har planer om å slå hardt fra seg.
På skadelisten befinner Davide Santon og Joao Cancelo seg. Det eneste spørsmålstegnet for Spalletti virker å være hvem av Gagliardini, Vecino og Borja Valero som skal benkes.
Hos Crotone er Nalini ute med skade. Izco og Tonev har vært tvilsomme, men de er med i troppen.
Dagens kamp blir Mauro Icardis 150. kamp for Inter. På den tiden har han scoret 83 mål. Hans makker Perisic har vært direkte involvert i ni mål (seks målgivende og tre mål) de siste fem kampene i Serie A.
Selv om Inter har møtt lag som Fiorentina og Roma, har ingen lag i Serie A sluppet inn færre mål eller hatt færre skudd på mål mot seg.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 13 Ranocchia, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo, 61 Vanheusden;
Midtbane: 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic;
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Dalbert
Gagliardini – Borja Valero
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi
Cordaz
Sampirisi – Ajeti – Ceccherini – Martella
Rohden – Barberis – Mandragora – Stoian
Tonev – Budimir
Kampen starter 15:00, og sendes på Viasport2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it