Før kampen: Cluj-Inter

179400-500

Massimo Moratti har selv sagt at å vinne Europa League er et av sesongens store mål, og det forventes ikke annet enn avansement til 8-delsfinalen. Cluj er i utgangspunktet overkommelig motstand, og ble regelrett utspilt på Meazza i første møtet, men tallene er ikke på Inters side.

Det er nemlig over tre måneder siden sist Inter klarte å få med seg tre poeng på bortebane, og etter en grusom kamp mot Fiorentina har mange satt spørsmålstegn ved Stramaccionis fremtid i klubben. Flere aviser, deriblant La Gazzetta dello Sport, hevder de neste ukene vil bli skjebnesvangre for Stramaccioni, og at en derby-seier og EL-avansement er nødvendig om han skal bli i klubben.

Stramaccioni tar ingen sjanser og stiller med sine beste menn:

Målvakter: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro

Forsvar: 23 Ranocchia, 26 Chivu, 31 Pereira, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo

Midtbane: 4 Zanetti, 29 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 28 Pasa

Angrep: 8 Palacio, 49 Terrani, 99 Cassano

Den massive skadelisten har fått et nytt tilskudd. Matias Silvestre har pådratt seg en skade på trening. Det er i alle fall den offisielle forklaringen. Nettavisen Ticionline hevder Inter utelot Silvestre fra troppen da de fikk nyss i at han hadde kjøpt billetter til Milan-Barcelona. Stramaccioni blir dermed tvunget til å bruke enten Ranocchia eller Juan, som etter all sannsynlighet skal spille derbykampen bare fire dager senere.

Sannsynlig startoppstilling

Handanovic
Jonathan – Ranocchia – Chivu – Pereira
Zanetti – Kovacic – Benassi – Cambiasso – Alvarez
Palacio

Kampen sendes dessverre ikke på norsk TV, men sparkes i gang kl. 19.00 torsdag kveld.

Bilde:Inter.it