Før kampen: Chievo – Inter

I kveld venter jumboplasserte Chievo, i en kamp som vanligvis ville vært den siste før juleferie, men for første gang skal Serie A-lagene spille kamper i julen. Ferie for spillerne kommer ikke før første uken i januar.
Inter hadde ikke vunnet på fire kamper, og man fryktet en ny, dårlig vinterperiode, men mot Udinese kom seieren som forhåpentligvis bryter den frykten. Inter har fem poeng ned til fjerdeplassen før denne runden, men med tanke på at det er Napoli som venter 2. juledag, blir det likevel viktig å vinne i kveld for å holde de andre lagene på trygg avstand.
Chievo startet årets sesong på sisteplass etter å ha fått tre minuspoeng som følge av regnskapsjuks, og har ikke klart å ta igjen noen lag over seg på tabellen. Laget fra Verona er på sin tredje trener for sesongen. Lorenzo D’Anna fikk sparken etter åtte kamper, mens Gian Piero Ventura valgte å gi seg etter fire kamper i sjefsstolen. Chievo har faktisk ikke vunnet en eneste kamp i Serie A denne sesongen, men etter at Domenico Di Carlo tok over skuta, har de begynt å samle poeng. Alle deres fem siste kamper har endt uavgjort, og det inkluderer kamper mot Napoli og Lazio.
Vecino og Dalbert er tilbake etter skade, men starter trolig ikke kampen. Nainggolan har vært med i troppen de siste kampene, og er nå trolig klar for å starte. Asamoah må stå over kampen grunnet gule kort, mens Miranda er skadet.
Cagliari er uten Seculin, Cacciatore, Pucciarelli og suspenderte Radovanovic.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar:2 Vrsaljko, 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane:5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 11 Keita Balde, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Vrsaljko – De Vrij – Skriniar – D’Ambrosio
Gagliardini – Brozovic – Nainggolan
Politano – Icardi – Perisic
Sorrentino
Bani – Rossettini – Barba
Depaoli – Rigoni – Hetemaj – Jaroszynski
Kiyine
Meggiorini – Pellissier
Kampen starter 18:00, og sendes på Strive.
Kilde og bilde: inter.it