Før kampen: Chievo – Inter


I toppen kjemper Juventus og Napoli om det gjeveste trofeet, i bunnen slåss seks lag om å unngå nedrykk, fire lag konkurrerer om siste EL-plassen, men aller viktigst: Rett under de beste, kjemper tre lag om to Champions League-plasser.
Roma vant mot SPAL i går, og legger press på Inter og Lazio som møter henholdsvis Chievo og Sampdoria senere i dag. Chievo spiller for å unngå nedrykk, mens Sampdoria fortsatt har gode muligheter for å spille i Europa League neste sesong. Det er med andre ord lag med mye å spille for.
I løpet av sesongens første 14 kamper vant Chievo fem kamper. På de 19 kampene etter det, har de kun vunnet to. Den elendige perioden kom etter 5-0-tapet mot nettopp Inter. Den dystre statistikken stopper ikke der; på de samme 19 kampene har Chievo gått målløse av banen hele elleve ganger. I dag møter de et Inter-lag som kun har sluppet inn ett mål på åtte kamper.
Selv om Handanovic bare har plukket opp én ball fra nettet siden 17. februar, har ikke laget vært knirkefritt. Cancelos frisparkmål mot Cagliari forrige tirsdag var det første målet på over 300 minutter for Inter.
Chievo må klare seg uten Gobbi. Ellers kan Rolando Maran stille med et fulltallig mannskap. Situasjonen hos Inter er ganske lik. Gagliardini, som måtte ut med skade mot Cagliari, er den eneste som ikke er med. Håpet er at han blir klar til Lazio-kampen.
Ranocchia, Eder, Perisic, Candreva og D’Ambrosio må stå over neste kamp om de pådrar seg gult kort i kveld. Neste kamp er mot Juventus.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 2 Lopez, 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 8 Rafinha, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cancelo – Skriniar – Miranda – D’Ambrosio
Borja Valero – Brozovic
Karamoh – Rafinha – Perisic
Icardi
Sorrentino
Cacciatore – Bani – Tomovic – Jaroszynski
Castro – Radovanovic – Rigoni – Giaccherini
Inglese – Stepinski
Kampen starter 15:00, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it