Før kampen: Chievo–Inter

Inter starter årets sesong på Bentegodi borte mot Chievo, noe som bare blir de Boers andre kamp som trener for de svartblå. I sine uttalelser i forkant har han vært klar på hvilken fotball han ønsker å spille, men at det er viktig å være realistisk og at han regner med å bruke over et halvår for å få satt sitt avtrykk.
banegadeboer
Ausilio & co har i sommer hentet fire spillere som mer eller mindre var forventet å gå rett inn i lagoppstillingen, men til sesongens første kamp er det bare Banega som ligger an til å starte. Ansaldi er skadet, Candreva er ikke i fysisk toppform etter skaden han pådro seg under EM, mens Erkin ennå har til gode å overbevise sin nye sjef. I tillegg er Jeison Murillo ute med suspensjon og Andreolli sliter fremdeles etter akillesskaden.
Chievo mangler på sin side Floro Flores, Mpoku og Rigoni. Keeper Sorrentino er den eneste i Chievos lagoppstilling som ikke var i klubben i fjor, men til gjengjeld har han vært en høytflyvende sisteskanse for De Flyvende Eslene i en lengre periode tidligere. Veronas beste lag har med det blitt en klubb med kontinuitet, og skiller seg i så måte sterkt fra dagens motstandere.
Selv om dagens bortelag ikke får stille sitt sterkeste lag, taler all statistikk i favør Inter. På de siste 24 oppgjørene lagene imellom, har Chievo bare vunnet to ganger. Attpåtil har Eder og Icardi, som begge er ryktet å starte, fine tall. Eder har scoret fire mål på sine seks siste møter mot Marans menn, mens Maurito scoret i begge oppgjørene forrige sesong.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Ranocchia, Erkin, Santon, Miranda, Nagatomo, D’Ambrosio, Yao
Midtbane: Melo, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Jovetic, Biabiany, Perisic, Eder, Candreva

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Ranocchia – Nagatomo
Banega – Medel – Kondogbia
Eder – Icardi – Perisic
Sorrentino
Cacciatore – Gamberini – Cesar – Gobbi
Castro – Radovanovic – Hetemaj
Birsa
Inglese – Meggiorini
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no

Kilde og bilde: inter.it