Før kampen: Chievo–Inter

216164-800

Roberto Mancini har enda til gode å vinne en seriekamp etter returen til Inter, og Mazzarris lite imponerende “rekord” på to strake seiere vil han minst bruke enda noen uker på å slå. Kveldens motstander er på ingen måte noen walkover. Chievo ligger forløpig på en 16. plass, men ting begynner å se lysere ut for Verona-laget. De startet sesongen tungt, men etter at de fikk inn Rolando Maran i oktober, har ting sett lysere ut. De klatrer sakte, men sikkert, ut av bunnstriden, og står nå med fem kamper på rad uten tap.

Siden sist har Inter og Mancini hentet inn Sylvinho for å forsterke staben ytterligere. Han tar assistrollen til Mancini, der blant annet Puyol har vært ryktet inn tidligere. Det er heller tvilsomt om den karismatiske brassen har fått satt sitt preg på laget allerede, men noe må utvilsomt gjøres i forsvar. 7 baklengs på 3 kamper er fasit etter Mancinis retur, og Sylvinho skal få litt av verdt å fingre med i tiden som kommer.

Inter hvilte mange i oppgjøret mot Qarabag (0-0) forrige uke, og nå ser Jonathan ut til å få sin første start siden september. Inter stiller derfor mot et godt uthvilt lag, mot et litt sliten Chievo. Hjemmelaget sliter for øyeblikket med suspensjoner og skader, og er nødt til å stille med et nykomponert stopperpar mot Inter, da Nicolas Frei og Ervin Zucanovic begge er ute.

Troppen

Keepere: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni

Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 22 Dodò, 23 Ranocchia, 25 Mbaye, 33 D’Ambrosio, 54 Donkor, 55 Nagatomo

Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 44 Krhin, 90 M’Vila

Angrep: 7 Osvaldo, 8 Palacio, 9 Icardi, 97 Bonazzoli

Sannsynlig startoppstilling

Handanovic

Jonathan-Ranocchia-Jesus-Dodo

Kuzmanovic-Medel-Guarin

Kovacic

Palacio-Icardi

Kampen vises på CMore og Csports.no, og begynner kl 21:00.