Før kampen: Chievo-Inter

Zanetti

Begge lagene har lite å spille for i siste serierunde selv om begge klubbene nok ønsker å avslutte sesongen med en positiv opplevelse. Chievo har allerede berget plassen i Serie A, og vil i verste fall ende et poeng over nedrykksstreken. Inter har heller ikke noe å spille for da femteplassen som gir spill i Europa allerede er sikret.

Chievo sikret seg som kjent plassen i Serie A etter forrige rundes 0-1 seier mot Cagliari. Likevel er det rapportert om at trener Eugenio Corini ikke sitter trygt i sin stol selv om han har holdt Chievo i Serie A.

Skulle rapportene stemme går det hete rykter om at det er tabelljumbo Livorno’s manager, Davide Nicola, som er den mest kvalifiserte mannen til å overta roret hos de flyvende eslene.

For Chievo er Pellissier og Rigoni er suspendert, mens Canini og Sardo er skadet.

Grunnstammens siste kamp

Hos Inter har det de siste dagene blitt bekreftet av klubben og spillerne at Esteban Cambiasso, Diego Milito og Walter Samuel forlater klubben til sommeren. Fra før vet vi alle at vår store helt Javier Zanetti gir seg som spiller og går inn i en direktørrolle. Dette er store navn i klubben, store navn som har vært med på blant annet den ubeskrivelige sesongen i 2010 og som har utgjort en solid grunnstamme i laget gjennom mange år.

Både Zanetti, Cambiasso og Milito er ventet å starte kampen mot Chievo, og selv om Samuel er inkludert i troppen melder Gazzetta dello Sport om at Samuel har pådratt seg en skade og muligens må se sin siste kamp i Inter fra benken.

Inter spilte en solid kamp forrige runde mot Lazio, men Inter har svinget voldsomt i prestasjonene denne sesongen. Selv om Chievo har berget plassen og bare vunnet to av sine siste fem kamper, spiller de likevel jevne og målfattige kamper med et unntak av kampen mot tabelljumbo Livorno.

Inter bør likevel ta en grei seier i denne kampen og avslutte sesongen med stil, særlig for å markere avslutningen for store spillere som spiller sin siste kamp for Inter.

Inter må klare seg uten toppscoreren Palacio som er suspendert og langtidsskadde Juan. Så gjenstår det å se om ryktene angående Samuel’s skade er reelle.

Inters kamptropp:

Målvakter: Handanovic, Carrizo, Castelazzi

Forsvarere: Jonathan, Zanetti, Andreolli, Campagnaro, Ranocchia, Samuel, D’Ambrosio, Rolando, Nagatomo

Midtbanespillere: Kovacic, Alvarez, Guarin, Kuzmanovic, Cambiasso, Taider, Hernanes, Polo

Angripere: Icardi, Botta, Milito, Bonazolli

Forventet lagoppstilling

Carrizo

Campagnaro – Cambiasso – Andreolli

Zanetti – Kovacic – Taider – Alvarez – D’Ambrosio

Botta – Milito

Som vi kan se velger Mazzarri å spare store deler av det antatt beste laget han kunne stilt. Han finner likevel, og naturlig nok, plass til de gamle ringrevene som spiller sine siste kamper for Inter. Verdt å legge merke til i kamptroppen er to nykommere i Bonazolli som er født i 1997 og Polo som er født i 1994.

Kampstart er klokken 20:45, men kampen sendes ikke på norsk TV.

Bilder: inter.it