Før kampen: Chievo–Inter

Javier Zanetti før Chievo-kampen

Tremannsforsvaret har vært varslet tidligere, men Gazzetta dello Sport spår nå før Chievo-kampen at Inter går ut i en 3-5-1-1-formasjon. Unektelig et dristig valg av Stramaccioni, all den tid et dårlig resultat på Stadio Marc’Antonio Bentegodi setter veldig stort press på laget i forkant av Milano-derbyet neste helg. Det er vanskelig å unngå assosiasjoner til forrige sesong, da bortetapet mot Novara på omtrent samme tidspunkt ble tungen på vektskålen for Gian Piero Gasperinis virke på Appiano Gentile. Likevel er det grunn til å tro at Stramala har en helt annen tillit hos presidenten, og sitter trygt uansett om det kommer noen mindre glipptak.

En spiller som ikke er udelt populær blant tilhengerne, er sentral i planen om å skape et alternativ med tre mann bakerst. Cristian Chivu er tilbake fra skade, og kan sammen med Andrea Ranocchia og Juan Jesus danne den bakerste linjen. Dette blir gjort i kombinasjon med en defensivt sterk midtbane og backene Nagatomo og Pereira i kantroller. Om dette blir en realitet gjenstår å se, men det er tydelig at Stramaccioni ønsker fleksibilitet i sitt Inter-byggverk.

Veronas nest største lag begynte sesongen med en hjemmeseier, men har siden røket på tre strake tap i Serie A. I helgen ble det oppskriftsmessig tap på Juventus Stadium, til tross for en herlig oppvisning av målvakt Sorrentino. De flyvende eslene er ventet å stille med samme lag som i Torino, og mangler fortsatt Paloschi, Luciano og Squizzi.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 16 Gabi Mudingayi, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira

Angrep: 7 Philippe Coutinho, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano

Tilbake i Inter-troppen finner vi som nevnt Cristian Chivu, samt midtbanegutta Mudingayi og Obi. Palacio, Stankovic, Mariga og Mbaye er ute, men kun førstnevnte hadde vel vært aktuell for å starte. Dermed hviler mye av angrepsansvaret igejn på Diego Milito, som støttes av Wesley Sneijder i trequartista-rollen.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Ranocchia – Chivu – Juan Jesus
Nagatomo – Guarin – Cambiasso – Zanetti – Pereira
Sneijder
Milito

Kampen sendes dessverre ikke på TV i Norge, men spilles altså onsdag kveld kl. 20.45.

Bilde: inter.it