Før kampen: Chelsea–Inter

Inter leder, men Chelsea klarte å kare til seg det viktige bortemålet. Milito og Cambiasso sto for Inters mål, mens det var Kalou som satte inn London-lagets eneste bortemål. Begge lagene ligger helt i toppen i sine respektive ligaer. Inter leder serien med ett poengs margin, mens Chelsea ligger to poeng bak United med en kamp mindre spilt. Det er mange interessante momenter i kampen, og spesielt duellen mellom Drogba og Milito kommer til å bli utslagsgivende. Forhåpentligvis klarer Samuel og ikke minst Lucio å takle den ivorianske stjernespissen på samme måte som sist. Chelsea spiller vanligvis med et høyt tempo på hjemmebane, og klarer Inter å ri av stormen den første halvtimen, kan mye være gjort. Det kommer også til å bli spesielt for Mourinho å komme tilbake på sin gamle arbeidsplass, og han vil garantert bli tatt i mot på meget god måte.

Inter har vært i elendig form i det siste, og på den måten ser det ikke bra ut for vår del. Laget har slitt voldsomt i Serie A, og står igjen med seks poeng på de siste fem kampene. Luken fra Milan og opp har krympet til ett ynkelig poeng. Vi skal dog ikke se helsvart på situasjonen, kampene i Champions League har en tendens til å leve sitt eget liv. Inter har nesten alle spillerne sine klar til disposisjon. Vi har bare én viktig spiller ute med skade, og det er Chivu. Ellers mangler vi også jokeren, Mario Balotelli, på grunn av en uheldig krangel med Mourinho. Laget blir omtrent som sist kamp, og det er betryggende for Inters del at en så god spiller som Pandev sannsynligvis blir benket.

Chelsea er heller ikke i sin beste form, og står igjen med ikke mer enn ni poeng på de fem siste kampene i Premier League. Laget fra Vest-London sliter også med mange skader, på viktige spillere som blant annet Deco, Bosingwa, Essien, Carvalho og Cole. Det aller verste for Chelseas del, er likevel keepersituasjonen. Chech er ute med skade, og nå kan det også se ut til at reservekeeperen, Hilario, er uaktuell til kampen. Da kan Chelsea ende opp med den meget uerfarne Ross Turnbull foran stengene, noe som kan bli meget utslagsgivende.

Vi følger kampen live fra kl. 20:00. Husk også å tippe resultatet, hvor vinneren får 200 kroner på en spillerkonto hos Betsafe. Betsafe odds: 1.62 – 3.85 – 5.50

Inter: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni – Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Davide Santon – Dejan Stankovic, Ricardo Quaresma, Thiago Motta, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Mariga, Esteban Cambiasso – Samuel Eto’o, Diego Milito, Goran Pandev