Før kampen: Cesena–Inter

Mazzarri mot SE

Selv om Thohir flere ganger har forsikret Mazzarri om at han sitter trygt, begynner fansen å miste tålmodigheten med treneren sin. Når man ser på Milan, Fiorentina, Napoli og Lazio, er det trygt å fastslå at kampen om tredjeplassen nå er svakere enn på en god stund. Dermed har også forventningene til Inter-fansen vært store – men så langt har Mazzarri og Inter vært svakest av dem alle.

Derfor blir det viktig å vise seg fram i kveld. Skulle man ikke vinne i kveld begynner det å se mørkt ut for Inter. Cesena ligger på nedrykksplass, men er fortsatt bare tre poeng bak Inter.

Inter sliter ikke med mange skader, men det blir likevel problematisk når tre av fire som er ute med skade, spiller i samme posisjon. Dodo er den eneste opprinnelige vingbacken som ikke er skadet, og derfor får vi trolig se han og Obi på kanten i dag. Den siste på skadelisten er Fredy Guarin, som har lite å si dagens lagoppstilling.

Som allerede nevnt har dagens bortelaget bare vunnet én av sine siste fem kamper. Likevel kommer vertene verre ut. Cesena har ikke vunnet på seks kamper. Og skal vi tro Gazzetta dello Sport, mangler klubben fra Emilia-Romagna både Brienza, Defrel, Pulzetti, Tabanelli, Cazzola og Coppola, selv om de to første kan rekke kampen. Det betyr trolig at Luca Garritano, som vokste opp i Inter-akademiet, får starte mot sin tidligere klubb.

Kamptropp

Målvakter: Handanovic, Carrizo, Berni

Forsvar: Ranocchia, Andreolli, Vidic, Juan Jesus, Dodo, Mbaye, Campagnaro

Midtbane: Kovacic, Kuzmanovic, Medel, Obi, Camara, Krhin, Hernanes

Angrep: Palacio, Icardi, Bonazzoli, Puscas

Inters juniorlag er mildt sagt i form om dagen. Sju kamper ut i sesongen står de med sju seire, og vanvittige 27-3 i målforskjell. Og de beste belønnes da med uttak til kampen i dag. Bonazzoli, Camara og Puscas er med på benken. Sistnevnte har scoret utrolige 14 mål på seks kamper.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Ranocchia – Vidic – Juan Jesus
Obi – Kovacic – Medel – Hernanes – Dodo
Palacio – Icardi

Kampen spilles 18:00, og sendes ikke av CMore.