Før kampen: Catania–Inter

Sesongen har endelig kommet i gang, og i kveld er det Catania som står for tur. Catania fikk ingen drømmeåpning mot Fiorentina forrige helg, og selv om prestesjonen var god, endte de opp med å dra hjem uten poeng. Inter, på sin side, dro i land en komfortabel 2–0-seier over Genoa.

Den gode åpningen til tross, Catania er et lag man skal passe seg for. I fjor var det kun marginer som gjorde at de ikke havnet i Europa for første gang i klubbens historie, og det er ingen grunn til å tro at de tar lett på disse kampene. Inter er tross alt en direkte konkurrent til topp 6. Catania har faktisk kun tapt én hjemmekamp i 2013. Det var (selvsagt) mot Inter i mars. Palacio scoret to, og fullførte et fantastisk comeback etter å ha ligget under 2–0.

Rodrigo Palacio

Hugo Campagnaro, en av mange argentinere som kommer til å spille kampen, uttalte seg før kampen, og benyttet anledningen til å skryte av motstanderns angripere.

Catania er et flott lag, som spiller god fotball, spesielt på hjemmebane. Deres største trusler er nok Gonzalo Bergessio og Pablo Barrientos. Bergessio er en spiller som aldri gir opp, og Barrientos kommer alltid på dype, farlige løp.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 30 Juan Pablo Carrizo

Forsvar: 2 Jonathan, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 90 Patrick Olsen

Angrep: 7 Ishak Belfodil, 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi

Samir Handanovic

Sannsynlige startoppstillinger

Handanovic
Campagnaro – Ranocchia – Juan
Jonathan – Guarin – Cambiasso – Kovacic – Nagatomo
Ricky – Palacio

Alt tyder på at Kovacic får sin sesongdebut, noe som forhåpentligvis vil føre til en mer energisk og truende midtbane enn i Genoa-kampen.

Andujar
Alvarez – Bellusci – Spolli – Monzon
Izco – Tachtsidis – Almiron
Barrientos-Bergessio-Leto

Kampen sparkes i gang klokken 20.45 på Stadio Angelo Massimino, men går dessverre ikke på noen norske TV-kanaler.