Før kampen: Cagliari – Inter

Inter mistet poeng borte mot Fiorentina forrige helg, og Roma på femteplass er nå bare tre poeng bak. I kveld venter Cagliari, og da burde man helst komme inn igjen på vinnersporet.
Forrige helgs kamp mot Fiorentina ble etter hvert en høyst kontroversiell kamp med en dommeravgjørelse langt på overtid som de aller fleste slet med å fatte. Den aktuelle dommeren får ikke lov å dømme noen kamper de neste tre rundene i Serie A, og han får heller ikke lov å dømme Inter mer denne sesongen.
Kampen mot Cagliari var i utgangspunktet satt opp på søndag, men ble flyttet til fredag relativt kort tid før kampen. Som en reaksjon på dette kommer ikke Curva Nord til å stille med mange på tribunen under kampen.
Cagliari ligger for tiden på 14. plass i Serie A. Laget fra Sardinia er inne i en elendig form, med fem tap på de syv siste kampene i ligaen og kun to seire på de siste ti. I tillegg mangler trener Rolando Maran flere spillere til kveldens oppgjør.
Inter er derimot inne i god periode. Spallettis menn er ubeseiret de siste fem kampene, og står med fire seire i løpet av den perioden. Inter slet lenge med å score mål, men i de siste tre kampene har man scoret tre mål i snitt hver kamp.
Hos Cagliari er Klavan, Castro, Birsa, Thereau, Cerri og Romagna ute med skade, mens Deiola er suspendert.
Keita var forventet tilbake for lenge siden, men comebacket lar fortsatt vente på seg. Senegaleseren er ikke engang med i troppen. I tillegg er hverken Icardi og Vrsaljko å finne i troppen, av naturlige årsaker. Lautaro, Vecino og D’Ambrosio er et gult kort unna suspensjon, og må stå over mot SPAL neste helg om de skulle pådra seg det i kveld.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 21 Cedric, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic.
Angrep: 10 Lautaro Martinez, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.