Før kampen: Cagliari–Inter

219883-800
En presset Giafranco Zola hos Cagliari er nødt til å begynne å ta poeng om han ønsker å bli i trenerstolen. Cagliari ligger for øyeblikket på nedrykk, og har ikke vunnet på tre kamper. I Inter-leiern er stemningen litt lysere, for det har vært bedring å spore i de siste kampene. I Celtic-kampen, som endte 3-3, fungerte veldig mye, og Inter var det beste laget gjennom hele kampen. Cagliari, som har sluppet inn flest mål av samtlige Serie A-lag denne sesongen, kommer til å få det tøft mot en blåsvart angrepsrekke i storform.

Xherdan Shaqiri har de siste kampene vist hva han er god for, og var banens beste i Celtic-kampen. Touchen, skuddet, pasningene, alt satt som det skal, og er kvaliteter Inter sårt har manglet de siste sesongene. Har foretrekker å starte bak spissene, og ser ut til å starte like bak Podolski og Icardi på søndag. Sistnevnte var ikke spesielt synlig mot Celtic, og spilte ikke forrige ligakamp grunnet sykdom, og vil utvilsomt være innstilt på å komme tilbake med et smell. Situasjonen rundt Icardi og Curva Nord har vært betent, med med mål og godt spill vil det være vanskelig å opprettholde den sure fronten. Argentineren har også fylt 22 år siden sist, og alt ligger til rette for det som kan bli en strålende avslutning på helgen.
Roberto Mancini snakket lørdag med pressen, blant annet om Kovacic, som ikke har startet noen av de tre siste kampene:

Mateo er et naturlig førstevalg, lik flere andre. Det er mange kamper fremover, og jeg kommer til å fortsette å rotere. Podolski? Jeg synes han klarer seg bra. Han ser bedre ut på trening, og jeg håper det viktige, første målet kommer snart.
Cagliari er en tøff motstander, jeg synes de ser solide ut om dagen. Jeg kommer til å ta en avgjørelse angående spilleruttak i morgenm

Heldigvis er Brozovic tilbake, en spiller som har overrasket mange etter at han ble signert i januar. Kroaten kunne ikke spille mot Celtic grunnet at han også spilte EL for Dinamo Zagreb (lik situasjon for Podolski), og hans tilstedeværelse og aggressivitet i midtbaneleddet var tidvis sårt savnet.

Troppen

Keepere: 30 Carrizo, 46 Berni, 98 Radu;
Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 21 Santon, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 33 D’Ambrosio, 54 Donkor, 93 Dimarco;
Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 77 Brozovic, 88 Hernanes;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28 Puscas, 91 Shaqiri.
Handanovic måtte dessverre kaste inn håndkleet etter å ha skadet seg på trening. Carrizo får dermed sin andre kamp på rad i Inter-buret.

Sannsynlig startoppstilling

Carrizo
Santon-Ranocchia-Juan-Dodo
Brozovic-Medel-Guarin
Shaqiri
Icardi-Podolski
Kampen begynner kl. 21:00, og vises på Cmore og csports.no. Forza!