Før kampen: Cagliari–Inter

Jonathan

I utgangspunktet skulle Cagliari i denne kampen flytte tilbake til Sardinia, men det er fortsatt ingen sikkerhetsklarering i boks, og kampen spilles dermed i Trieste helt øst i Italia. Der blir det nok flere Inter-tilhengere enn Rossoblu, uten at det nødvendigvis er en stor faktor. Med den perfekte responsen etter Fiorentinas straffescoring sist runde, har Inter muligheten til å bite seg fast i den absolutte toppen med et nytt godt resultat. Etter denne kampen venter serieleder Roma hjemme, før programmet er relativt greit til midten av desember.

Diego López’ Cagliari har åpnet distinkt midt på treet, med 3 av fem uavgjorte, en seier og ett tap. De har scoret mål i alle kampene, men også sluppet inn i samtlige. Det finnes en del trusler offensivt hos øylaget, med Ibarbo fremme og en viss Marco Sau som har stelt i stand mye rart mot Inter tidligere. Motoren finner vi selvsagt i den ettertraktede midtbanespilleren Radja Nainggolan, som sikkert ikke blir mindre interessant for Inter med sin (høyst sannsynlige) nye indonesiske eier, da Nainggolan selv er stolt av sin indonesiske arv på farssiden.

Diego Milito

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 45 Luca Maniero

Forsvar: 2 Jonathan, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider

Angrep: 7 Ishak Belfodil, 8 Rodrigo Palacio, 22 Diego Milito, 9 Mauro Icardi

De eneste skadene i Inter er Chivu, Zanetti og Carrizo, ellers er det ingen suspensjoner og stor kontrast til fjorårssesongen med fullt disponibelt mannskap.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Campagnaro – Ranocchia – Juan
Jonathan – Kovacic – Cambiasso – Taïder – Nagatomo
Alvarez
Palacio

Den observante leser ser én stor endring fra forrige startoppstilling, med Fredy Guarin ute til fordel for Mateo Kovacic. Guarins reaksjon mot publikum etter å ha blitt byttet ut torsdag kveld mot Fiorentina falt neppe i god jord hos noen i Inter-apparatet, dessuten har ikke colombianeren imponert nevneverdig så langt. Et annet tvilstilfelle i startoppstillingen er spissplassen, som kan tilfalle Mauro Icardi i stedet for Rodrigo Palacio.

Kampen har avspark søndag kl. 15.00, og sendes på Canal9 med Øyvind Johannesen bak mikrofonen.

Bilder: inter.it