Før kampen: Bologna – Inter

Inter har hatt en veldig fin start på sesongen, og befinner seg bare poenget bak tabellederen. I dag går turen en liten time med tog sørøst for Milano.

Bologna ligger for tiden på 11. plass i Serie A, etter tre seire, tre uavgjortresultater og fire tap. Bologna åpnet sesongen bra, med to seire på sine tre første kamper, men har siden den gang kun plukket med seg én trepoenger. Den kom mot sisteplass Sampdoria for to runder siden.

Dagens kamp blir et gjensyn med Ibrahima Mbaye, Gary Medel, Andrea Pioli og Rodrigo Palacio, som alle har en fortid i Inter-drakt. Alle forventes å starte, unntatt Medel som har vært ute med skade den siste måneden. For de som lurer på om Palacio fortsatt holder koken som 37-åring i Serie A, kan det avsløres at argentineren ble kåret til Bolognas MVP i oktober av egen fans.

Trener Sinisa Mihajlovic kjemper for tiden mot blodkreft, og til tross for at den populære serberen har vært på benken noen kamper i år, ser det ikke ut til at han vil være det i kveld.

Inter kommer fra en seier mot Brescia i midtuka, og har vunnet åtte av ti Serie A-kamper i år, men det var en bekymret Conte som møtte pressen. Det harde kampprogrammet og mangel på verdige backupspillere gjør at flere spillere allerede kjenner at energinivået tynes. Fra kampen mot Brescia tror italienske medier at Conte gjør tre bytter, og at Lazaro får starte sin første kamp.

Bologna er uten Tomiyasu, Destro og Dijks, mens Inter er uten D’Ambrosio, Sanchez og Asamoah. Sensi er endelig tilbake i troppen, men kommer trolig ikke til å få mange minuttene i dag. D’Ambrosio er tilbake mot Dortmund eller neste Serie A-runde, mens Asamoah kun går glipp av dagens kamp.

Kamptropp

Ikke offentliggjort

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Skriniar – De Vrij – Bastoni
Lazaro – Gagliardini – Brozovic – Barella – Biraghi
Lautaro – Lukaku

Skorupski
Mbaye – Danilo – Bani – Krejci
Poli – Svanberg –
Orsolini – Soriano – Sansone
Palacio

Kampen starter 18:00 og sendes på Strive med engelsk kommentator.