Før kampen: Bologna-Inter


Roberto Donadoni og hans mannskap har fått en tøff start på årets sesong, og får en meget tøff oppgave når de skal møte Inter på Renato Dall Ara tirsdags kveld.
Lagene har opplevd to ulike starter på årets sesong, og Bologna kan bare skilte med fire poeng etter fire spilte kamper. Poengene kom etter uavgjort hjemme mot Torino og seier borte mot nyopprykkede Benevento. Hjemmelaget fikk i den kampen en scoring annulert i sluttminuttene etter at videodømming korrekt viste at Fabio Lucioni stod i offside. De to tapene Bologna står med så langt var hjemme mot Napoli og borte mot Fiorentina for fire dager siden.
Inter på motsatt banehalvdel har fått en helt annen start på sesongen og deler førsteplassen med Juventus og Napoli. Napoli skal onsdag kveld møte Lazio, som bare ligger to poeng bak serielederne, og kan vente seg en tøff batalje på Olimpico.
Inters start var svært imponerende med seire over både Fiorentina og Roma, og selv om det ble to smultringer for Handanovic og seks poeng mot SPAL og Crotone i de påfølgende rundene, var dette likevel to kamper som ikke imponerte noen. Når sant skal sies er det særdeles viktig og vinne akkurat disse kampene det lugger og ikke alt stemmer.
For hjemmelaget er klart at Torosidis, Maietta og Krejci mister dagens kamp, mens De Maio er tvilsom og evalueres utover dagen. Mattia Destro er tilbake i kamptroppen, men forventes ikke å starte. Inter har bare Cancelo utilgjengelig.
Forventede lagoppstillinger:
Bologna: Mirante; Mbaye, Gonzalez, Helander, Masina; Donsah, Pulgar, Taider; Verdi, Palacio, Di Francesco
Inter: Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Miranda, Dalbert; Vecino, Valero; Candreva, Brozovic, Perisic; Icardi
Kampen kan sees både på Viasat og Viaplay med avspark 20:45.