Før kampen: Benevento – Inter


Benevento tilbringer i år sin første sesong i Serie A noensinne, og har så langt fått et brutalt møte med Italias høyeste divisjon. Fasit etter seks kamper er 0-0-6 og en målforskjell på minus 15. Laget fra Campania har ikke scoret siden første serierunde, den gang mot Sampdoria.
Med seg i troppen har hjemmelaget med Inter-kjenningene Vid Belec og George Puscas. Sistnevnte er fortsatt eid av Inter, og var svært delaktig i at Benevento til slutt klarte å rykke opp.
Inter har tatt 16 av 18 mulige poeng i år, men har kun møtt ett lag som ligger på øvre halvdel av tabellen. Milan og Napoli venter i de to neste kampene etter søndagens kamp.
Benevento må klare seg uten Ciciretti, Iemmello, Antei og kaptein Lucioni. Sistnevnte er forøvrig utestengt etter å ha testet positivt på samme stoff som Therese Johaug.
På skadelisten blant Spallettis menn finner vi Cancelo og Vanheusden. Portugiseren er forventet å være tilbake til derbyet mot Milan, mens unge Vanheusden er ute i rundt et halvt år.
Perisic eller Icardi har vært direkte involvert i ti av sesongens tolv mål. Inter-forsvaret er seriens beste forsvar, med kun to baklengsmål.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo
Midtbane: 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Dalbert
Gagliardini – Borja Valero
Candreva – Brozovic – Perisic
Icardi
Belec
Letizia – Venuti – Costa – Di Chiara
Lombardi – Cataldi – Memushaj – Lazaar
Coda – Puscas
Kampen starter 15:00, og sendes på Viasport + og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it