Før kampen: Barcelona – Inter

Det gikk bra mot Tottenham og det gikk bra mot PSV. Nå venter kampen mellom gruppelederne i en kamp hvor begge lag har tunge fravær.

Ikke siden det nært famøse tapet mot Parma har Inter avgitt poeng. Siden 15. september har det kommet en rekke med syv kamper og syv seire. Men i dag venter den kanskje beste (eventuelt verste) motstanderen man finner i verden – og det på en svær og fryktinngytende stadion.
Dagens motstander er Barcelona, og de har hatt en omvendt formutvikling enn det Inter har hatt. Det katalanske laget begynte sesongen slik man forventer at de skal starte, men etter første gruppespillskamp i Champions League, har det gått tråere for Ernesto Valverdes menn.
Uavgjortresultater mot Girona, Athletic Club og Valencia, tap mot Leganes og seier mot Tottenham og Sevilla er fasit på de seks kampene etter 4-0-seieren over PSV. Dette er uvant kost for Barcelona, men likevel ligger giganten fra Spania på topp både i Champions League og i La Liga.
Lionel Messi gikk ned med skade mot Sevilla i helgen, og det som ifølge mange er tidenes beste fotballspiller går dermed glipp av oppgjøret mot Inter. Det samme gjør Umtiti og Vermaelen.
Gagliardini og Joao Mario kan ikke være med i Champions League grunnet FFP-restriksjoner, noe som gjør at Inter bare har fire midtbanespillere tilgjengelig. Derfor er det ekstra ille med skader på midtbanespillere, og selv om derbyseieren mot AC Milan smakte godt, kan skaden på Nainggolan koste dyrt. Belgieren rekker kanskje ikke returoppgjøret heller.
Brozovic og Perisic har slitt med småskader i det siste, men de to kroatene skal angivelig akkurat rekke kampen og er derfor inkludert i troppen. Videre spekuleres det i italienske medier at Spalletti, siden man møter Lazio på mandag, har planer om å hvile nysigneringene De Vrij, Vrsaljko og Politano, og heller gi sjansen til Miranda, D’Ambrosio og Candreva, som har lenger fartstid i Inter-trøya. Det er heller ikke umulig at Keita Baldé får prøve seg på venstrekanten for Perisic.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar:2 Vrsaljko, 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 23 Miranda, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane:11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 11 Keita Balde, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Skriniar – Asamoah
Vecino – Brozovic
Candreva – Borja Valero – Perisic
Icardi
Ter Stegen
S. Roberto – Piqué – Lenglet – Jordi Alba
Rakitic – Busquets – Arthur
Dembélé – Suarez – Coutinho
Kampen starter 21:00, og sendes på TV 2 Sport 1 og viaplay.com. Sendingen på TV 2 starter 20:00.
Kilde og bilde: inter.it