Før kampen: Atalanta-Inter

De siste fire turene til det ikke spesielt praktfulle anlegget Stadio Atleti Azzurri d’Italia har nemlig endt uten seier, og det er ikke som det skal være for storebror fra Milano. I tillegg har forsvaret til Inter begynt å lekke noe etter en fin start, en nedgangsperiode som har sammenfalt med Hugo Campagnaros fravær. Atalantas store argentiner på topp, German Denis, bruker også å kose seg mot blåsvart motstand, seks mål har det blitt i tilsvarende oppgjør.

Ricky Alvarez

Det bør likevel ikke være grunn til å svartmale Mazzarris nye enhet, hjemmetapet mot Roma er i praksis det eneste store feiltrinnet så langt. Med den makeløse innledningen til hovedstadslaget i bakhodet, er ikke det så bekymringsverdig i seg selv. Men Mazzarri er tøff mot sine egne spillere, og sies å være særdeles lite fornøyd med konsentrasjonssviktene som førte til poengtap i Torino og en middels forestilling mot Hellas Verona.

Hjemmelaget vaker rundt midten av tabellen, og har en fin hjemmestatistikk som har sikret en grei start på sesongen. CL-utfordrer Fiorentina er det eneste laget som har reist fra Bergamo med poeng, og Stefano Colantuonos blåsvarte tropp har fortsatt ikke spilt uavgjort. På benken i kveld finner vi forøvrig deleide Marko Livaja, som allerede har gjort livet surt for Inter i år. I 3-4-tapet i vår sto han både bak en målgivende og et straffespark for sin nye arbeidsgiver.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo, 54 Isaac Donkor

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 90 Patrick Olsen

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi

Ishak Belfodil ble som kjent utvist etter kampen mot Hellas Verona, og er dermed inne i den første kampen av to med suspensjon (som har blitt anket). Javier Zanetti og Diego Milito er ute med sine skader, det er også forsvarssuksessen Hugo Campagnaro. Juan Jesus og Yuto Nagatomo er ett gult kort unna suspensjon, med den potensielt tunge bortekampen mot Udinese som neste kamp på programmet.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Rolando – Samuel – Juan
Jonathan – Guarin – Cambiasso – Alvarez – Nagatomo
Kovacic
Palacio

Walter Mazzarri har bekreftet at navnebror Samuel, veggen fra Argentina, får muligheten i kveldens kamp. Han gjør sin sesongdebut for Nerazzurri. Samir Handanovic er også tilbake, da fra den ene kampen han ble suspendert etter dramaet i Torino.

Kampen har avspark tirsdag kveld kl. 20.45, og sendes på CMore Fotball med Øyvind Johannesen bak mikrofonen.

Bilder: inter.it