Før kampen: Atalanta – Inter


Det tar bare drøye tre kvarter å kjøre fra Giuseppe Meazza i Milano til Stadio Atleti Azzurri d’Italia i Bergamo, men kveldens kamp vil føles ut som alt annet enn hjemme for Inter-spillerne. På femten hjemmekamper har Atalanta fire tap; det er like få som Lazio og to færre enn Roma har hatt på sine respektive hjemmebaner.
Finner vi frem formtabellen fra de siste seks kampene, er lagene så å si jevnbyrdige. Inter har tatt elleve poeng i en periode der kun Juventus og Fiorentina har plukket flere poeng. Samtidig skal det sies at tre andre lag (Lazio, Napoli og Milan) har plukket like mange poeng. Atalanta har i den samme perioden tatt ti poeng. Det er like mange poeng som Roma.
Atalanta har et par tunge fravær i form av Ilicic, Spinazzola og Petagna. I tillegg er Rizzo ute med skade, mens Caldara er tvilsom.
Inter får kjenne på sin tynne tropp. Brozovic og Vecino er ikke med grunnet suspensjon og skade, noe som åpner en mulighet for ungguttene Emmers og Zaniolo. Attpåtil kjenner Candreva på noe, og det er ikke sikkert at italieneren starter i kveld. D’Ambrosio, Ranocchia, Eder, Candreva og Perisic må stå over neste kamp om de pådrar seg kort.
Inter og Atalanta har møttes 113 ganger tidligere. Inter har vunnet 62 ganger, Atalanta har vunnet 23 ganger, mens det har blitt poengdeling 28 ganger. Bare fem ganger på de 113 kampene har det endt målløst.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 2 Lopez, 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Rafinha, 20 Borja Valero, 63 Emmers, 64 Zaniolo
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Santon
Borja Valero – Gagliardini
Cancelo – Rafinha – Perisic
Icardi
Berisha
Toloi – Caldara – Masiello
Hateboer – De Roon – Freuler – Gosens
Cristante
Barrows – Gomez
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it