Før kampen: Atalanta – Inter

Etter forrige helgs sure tap, ramlet Inter to plasser ned på tabellen. Det betyr en tredjeplass på Inter etter halvspilt sesong – noe som akkurat er innenfor Inters store mål for sesongen. Klarer man med andre ord å gjenta resultatene fra første halvdel blir det mest sannsynlig Champions League-spill for klubben etter fem strake sesonger uten deltakelse i den gjeveste europeiske turneringen.
atainte
Atalanta ligger for tiden på 11.plass. De har fire strake tap og har ikke vunnet en fotballkamp siden 6. desember. Attpåtil har Edy Reja mistet en av sine beste menn i form av Maxi Moralez i januarvinduet. Den lille argentineren gikk på en liten sjokkovergang til meksikanske klubben Leon tidlig i januar. Som erstatning har de fått hentet inn Alessandro Diamanti på lån fra kinesiske Guangzhou Evergrande, men formen til italieneren er usikker og starter derfor trolig på benken. På tross av dette er ikke formen deres mye verre enn morgendagens gjester. Mens vertene står med 2-0-4 på de siste seks kampene, står Inter med 3-0-3.
I tillegg til Maxi Moralez, må Edy Reja klare seg uten Paletta, Carmona og Pinilla til den blåsvarte dysten. På den andre siden er German Denis klar for kamp, som beklageligvis har hatt for vane å score mot Inter.
Skadesituasjonen i Inter fortsetter å se veldig bra ut, og den eneste som ikke er tilgjengelig er Melo som fortsatt soner for sitt røde kort mot Lazio. Det betyr at Mancini nok en gang kan velge og vrake som han vil. Trolig benkes Nagatomo, ellers blir startoppstillingen trolig lik som i forrige oppgjør mot Sassuolo.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Juan Jesus, 12 Telles, 14 Montoya, 21 Santon, 23 Ranocchia, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo;
Midtbane: 7 Kondogbia, 13 Guarin, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 44 Perisic, 97 Manaj.

Trolige startoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Telles
Brozovic – Medel – Kondogbia
Perisic – Icardi – Ljajic
Sportiello
Masiello – Toloi – Cherubin – Drame
Cigarini – De Roon – Kurtic
D’Alessandro – Denis – Gomez
Kampen starter 15:00, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no


Bilde: inter.it