Før kampen: Atalanta–Inter

Selv om Champions League virker utenfor rekkevidde med tanke på Napolis form og allerede store forsprang, blir det viktig å sikre seg en plass i Europa League. Fra og med i år vil nemlig vinneren av Europa League kvalifisere seg til Champions League.
brozooooo

Neste hinder heter Atalanta, og ligger på en skuffende 16. plass i Serie A. Det er likevel alt annet enn en lett kamp som venter på Mancini og Inter. Gjestene har ikke vunnet i Bergamo siden 2008 – altså ikke siden Mancinis forrige periode som Inter-trener.
Atalanta stenger i tillegg borteseksjonen. Dermed vil ikke Inter få fansens støtte. Og i en bortekamp der hjemmelaget kjemper for å unngå nedrykk, kan det fort bli en intens kamp.
Inter har en skadeliste som inkluderer Andreolli, Jonathan, D’Ambrosio og Nagatomo. Fellesnevneren er at alle er forsvarsspillere. Dermed må Campagnaro trolig belage seg på enda en opptreden på backen. Atalanta på sin side mangler Estigarribia, Cherubin og Raimondi.

Kamptroppen

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Juan Jesus, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 21 Santon, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 54 Donkor;
Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 77 Brozovic, 88 Hernanes;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28 Puscas, 91 Shaqiri.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Campagnaro – Ranocchia – Juan Jesus – Santon
Guarin – Medel – Brozovic
Shaqiri
Icardi – Podolski
Nagatomo skadet seg forrige kamp, og Campagnaro erstatter han. Ellers er forsvaret det samme, med Ranocchia, Juan Jesus og Santon foran Handanovic. Midtbanen funket bra forrige kamp, og Mancini ser ingen grunn til å endre den. Det betyr at Kovacic benkes for andre gang på rad, og kanskje innser den unge kroaten at han må kjempe hardt for en plass på laget. På topp ser det ut til at Palacio, som ikke har fått ting til å stemme helt i år, erstattes av Podolski. Tyskeren ble også benket forrige kamp – kanskje et signal om at det er kamp om plassene selv om du er verdensmester.
Atalanta har Alejandro Gomez, Pinilla og Denis tilgjengelig på topp. Sistnevnte har som vane å spille bra mot Inter, og Ranocchias form og selvtillit kan bli et problem mot et godt angrep. Men igjen, det samme trodde de fleste om Dybala og Vazquez – og det gikk veldig bra. Hjemmelaget stiller trolig slik:
Sportiello
Masiello – Stendardo – Benalouane – Bellini
Zappacosta – Cigarini – Carmona – Gomez
Moralez
Pinilla
Kampstart er klokken 15:00, men vises dessverre ikke på noen norske kanaler.
Bilde: inter.it