Flause nr. 3

Hernanes

Inter tok nemlig ledelsen 8 minutter før pause, da Hernanes fikk sitt første mål i Serie A med den blå-svarte drakten. Et innlegg fra Palacio dempes av Icardi inne på 6 meter, men får ikke avsluttet skikkelig. Da er Hernanes på pletten, og smeller inn dagens første. Inter var i siget, og ikke lenge etter fyrte Kuzmanovic av en rakett som tvang frem det aller beste i Inters utlånte keeper, Bardi.

Rett før pause var det Palacio sin tur. En stillestående Jonathan finner argentineren på bakerste stolpe, og Palacio gjør ingen feil. En elegant volley spretter ned i bakken før den havnet i lengste hjørnet. Utakbart for Bardi.

Kun 9 minutter ut i andreomgang kom dagens, kanskje rundens, mål. På en cornervariant fra Livorno, havner Paulinho plutselig på skuddhold på 14–15 meter. Sjansen benytter han godt, og ballen limes i mål via undersiden av tverrliggeren. Stillingen var 2–1, men Inter så fortsatt ut til å kontrollere oppgjøret. Både Guarin og Icardi hadde store muligheter til å øke ledelsen, men godt spill fra henholdsvis Bardi og Mbaye var avgjørende for at stillingen holdt seg på 2–1.

Francesco Bardi og Danilo D'Ambrosio

Men Livorno skulle få målet sitt, og det på en fryktelig bitter måte. I det 85. minutt ga Guarin et grusomt tilbakespill til Samuel, og ballen havnet i beina på Emeghara. Sveitseren la ballen kontrollert i mål bak en utspilt Handanovic, og fadesen var et faktum.

Livorno 2–2 Inter (Pause: 0–2)

Mål: Hernanes 37, Palacio 45+1, Paulinho 54, Emeghara 85

Livorno: 1 Bardi; 33 Valentini, 23 Emerson (Duncan 55), 7 Castellini; 15 Mbaye, 24 Benassi, 27 Biagianti, 19 Greco (Siligardi 73), 11 Mesbah; 9 Paulinho, 21 Belfodil (Emeghara 55)

Inter: 1 Handanovic; 35 Rolando, 25 Samuel, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan (Zanetti 80), 88 Hernanes (Guarin 69), 17 Kuzmanovic, 11 Alvarez (Botta 86), 33 D’Ambrosio; 9 Icardi, 8 Palacio

Dommer: Calvarese

Gule kort: Hernanes 20, Castellini 70, Samuel 81, Botta 87

Bilder: inter.it