Fire nysigneringer

Hugo Campagnaro, Marco Andreolli, Juan Pablo Carrizo og Ishak Belfodil har alle blitt klare for Inter det siste døgnet. Campagnaro ble klar allerede for en stund siden, og papirene ble faktisk levert allerede i februar. Den rutinerte argentineren kommer gratis fra Napoli, og gjenforenes kjapt med sin gamletrener Walter Mazzarri. Trolig gjelder kontrakten for to år, der han vil tjene 1.5 millioner euro per år. Det er usikkert hvilken status han vil få i troppen, men med sin rutine, sin kjennskap til treneren og hans gode kvaliteter, ser han ut til å bli fast inventar på neste års Inter-lag.

Marco Andreolli er en annen midtstopper som kommer for null og niks penger. Overgangen har vært klar siden 20. februar, og Andreolli blir en god back up med lav lønn. Han er i tillegg klubbtrent, noe som er nyttig til Europa League- og Champions League-listene. Andreolli selv sier han er fornøyd med klubbskiftet og at han føler dette er som å komme hjem. Kontrakten varer til 2017.

Juan Pablo Carrizo kom fra Lazio i januar på lån, men har nå valgt å gjøre overgangen permanent. Kontrakten hans med Lazio gikk ut 1. juli, og Carrizo kommer derfor gratis. Han vil bli andrekeeper, og signerer en toårskontrakt.

ishakbeld

Den siste er 21 år gamle Ishak Belfodil fra Algerie. Unggutten har allerede rukket å være innom Lyon, Bologna og Parma, men får forhåpentligvis slått seg til ro nå. Han signerer nemlig en femårskontrakt med Inter, og vil tjene 800 000 euro i året. Belfodil var, sammen med framtidige lagkamerat Icardi, to av de mest ettertraktede unge spissene i Serie A, og Inter er trolig meget tilfreds med å ha sikret seg deres tjenester. Synet deles av Belfodil – som sier han er veldig fornøyd med å få muligheten i Inter.

Bilde: inter.it