Ett steg nærmere avansement

Inter slapp inn mål atter en gang i løpet av overtiden. Dermed gikk man fra nesten garantert avansement til et godt utgangspunkt. For selv om tre poeng hadde vært å foretrekke, kan man si seg fornøyd med tre bortemål. Det betyr mest sannsynlig at Celtic må vinne i Italia, og det blir alt annet enn lett for Deilas mannskap. Nå har man ikke lenger den enorme støtten fra Celtic Park, og Inter er mye bedre hjemme enn borte.
shaqiriceltic
Det var en del skuffede Inter-fans i går da lagoppstillingen ble klar. Mancini valgte for fjerde kamp på rad å benke Kovacic og Hernanes, og heller spille med Kuzmanovic. Treneren mener de ennå ikke er klare til å spille i den typen midtbanerolle han vil. Men man måtte likevel ikke vente lenge på underholdningen. Allerede før fire spilte minutter, slo ironisk nok Kuzmanovic en fin ball gjennom til Shaqiri som til slutt fikk småkranglet ballen i mål.
Vi har blitt vant til å se en del tull fra Inters forsvar i år, men etter 13 minutter var det vår tur til å utnytte vagt forsvarsspill. Etter klabb og babb i Celtics sekstenmeter, var Palacio nærmest alene gjennom, og gjorde ingen feil.

Begynte å hvile på laurbærene

Det er ingen hemmelighet at Inter har sett betydelig bedre ut de siste ukene, og det er uvant for mannskapet å lede komfortabelt allerede etter et kvarter. Dermed så man ut til å miste konsentrasjonen. Midtstopper Campagnaro som for tiden vikarierer på back ble for glad i å oppholde seg i midten, og det fikk Celtic utnyttet flere ganger. Etter 25 minutter var Campagnaro feilplassert. Armstrong kom på et sugende løp i hans område, og fikk stå helt alene og sette ballen i nota.
Bare to minutter var Campagnaro involvert igjen. Vår egen landsmann Johansen lempet ballen i feltet, ballen gikk over en nølende og forsiktig Ranocchia, til en Campagnaro som klarte å tumle ballen inn i sitt eget mål. Dermed hadde vertene snudd kampen på to minutter etter to forsvarsfeil som ikke skal skje på dette nivået.
Men som nevnt er ikke Inter det eneste laget som led av dårlig forsvarsspill. Like før pause slo Gary Medel en gjennombruddspasning som keeper Gordon ikke klarte å få kontroll på, og som Palacio utnyttet til det fulle.
Det skjedde lite de siste 45 minuttene. Mancini satt inn på en ekstra forsvarer, og det funket til siste nesten siste minutt. Da dukket nemlig opp supersvensken opp. Guidetti gjorde alt rett, og 3-3 ble sluttresultatet. Litt surt for Inter, men likevel et resultat som bør holde til avansement.