Eto'o takker for tiden i Inter

Samuel Eto'o

Jeg syntes det er riktig av meg å takke menneskene som har gitt meg så mye i disse to fantastiske årene jeg har vært i Inter. Først av alt, vil jeg gi min dypeste takknemlighet til president Massimo Moratti og hans familie, for alt de har gjort for meg og mine nærmeste.

Jeg vil alltid føle et spesielt bånd mellom meg og Moratti for all respekten og tryggheten han har gitt meg i disse utrolige årene.

Og alle lagkameratene mine! Uten engasjementen og lidenskapen de viser for klubben, tror jeg ikke Inter hadde hatt den internasjonale suksessen og anerkjennelsen de har idag.

Takker trenere

Jeg vil takke alle trenerne Inter har hatt disse årene, spesielt José Mourinho som hentet meg til klubben. Han hadde troen på meg, og ga meg muligheten til å spille her i Milano.

Jeg vil aldri glemme den fantastiske Inter-fansen, og nytten vi har av dem. Jeg vil heller ikke glemme alle journalistene jeg har hatt gleden av å møte. Jeg vil også takke mannen som er Interista tvers igjennom, Marco Materazzi, som fikk meg til å føle meg italiensk, og som en del av gruppen.

Jeg håper jeg ikke har glemt noen, takk igjen til alle som har hjulpet og støttet meg

Kilde: football-italia.net