Eto'o-overgang rykker nærmere

Samuel Eto'o
Takk og farvel, Samuel? (inter.it)

Ifølge italienske Sky og La Gazzetta dello Sport skal Marco Brancas krav være på 30 millioner euro, mens Anzhi foreløpig ikke har strukket seg lenger enn 24 millioner. Over en pastarett (med muslinger, skal vi tro Sky) møttes partene i dag uten å komme til enighet, men forhandlingene fortsetter fredag. Etter alt å dømme blir det et farvel til den kamerunske storscoreren, men ikke uten å sikre seg en god slump penger.

Penger spart

Uansett er besparelsen betydelig om Eto’o skulle forsvinne, da han er desidert best betalt i dagens stall med en årslønn på anslagsvis 8 millioner euro. I Russland skal han få i overkant av 15 millioner euro de neste tre årene. Med utgiftskutt og sunn drift høyt på agendaen til Ernesto Paolillo og Massimo Moratti kan selv ikke Samuel Eto’o være utilnærmelig som salgsobjekt, og den ambisiøse Dagestan-klubben har grepet muligheten med begge hender.

Inter ønsker ifølge fcinternews.it også å sikre seg en bonus om Anzhi skulle lykkes i sin jakt på Champions League-spill. Både russiske og italienske medier er samstemte i at forhandlingene kommer til å avsluttes i minnelighet, da klubbene ikke står veldig langt fra hverandre. Samuels 21-årige lillebror Etienne har forøvrig nylig signert for det østerriske andredivisjonslaget Lustenau.

Kilder: La Gazzetta dello Sport, fcinternews.it