Eto'o: Balotelli må kontrollere temperamentet

Samuel Eto’o snakket i helgen med den britiske tabloiden Daily Star, og ga Mario Balotelli noen velmente råd for fremtiden.
Samuel Eto'o
Balotellis angrepskollega i Inter virket resignert i forhold til å holde på den talentfulle unggutten, og snakket om Balotellis fremtid i Manchester City og Premier League som om overgangen var bekreftet:

«De eldre spillerne i Inter har alltid prøvd å gi han råd. Jeg er ikke sikker på hvor stor suksess vi har hatt, men hvis han skal lykkes og ikke kaste bort talentet sitt må han lytte til spillerne i Manchester City. Dette er en mulighet for en ny start.»

Etter at klubbene før helgen skal ha vært noenlunde enige om en overgangssum, var lønnskravene til Balotelli visstnok såpass høye at forhandlingene fortsetter inn i en ny uke. Og spisskollegaen fra Kamerun er ikke i tvil om at Balotelli kan være verdt nesten hvilken som helst sum:

«Alle som har trent med han vil si at han er en av de største, om ikke det aller største, talentet i Europa. Han har potensiale til å bli en av verdens beste spillere, men han må ordne et par ting rent mentalt. Jeg ønsker å se han lykkes, for han er en god gutt som bare trenger å vokse opp.»

Agent Mino Raiola uttalte før helgen at Balotelli var utålmodig etter å fullføre overgangen, og at forhandlingene skulle fortsette etter helgen. Inter er for tiden i USA, og Balotelli sies å ha holdt avskjedsfest med vennene sine i Milano før avreise til Statene.
Kilde: dailystar.co.uk
Bilde: inter.it