Et akseptabelt resultat

Det var høyt tempo i innledningen, men etter hvert som tempoet roet seg ned, overtok Chelsea banespillet. Etter en sjanserikt og underholdende omgang, og et resultat i favør Inter, kunne man ikke klage. Stillingen til pause var 1–0.

Andre omgang begynte dårlig for Inter. Da klokken hadde passert 51 minutt noterte Salomon Kalu seg på scoringslisten, etter en pasning av Branislav Ivanovic. Dette var det verste som kunne skje. Et solid Chelsea-lag som har et bortemål med hjem til London. Stillingen var 1–1 og Inter måtte score for å melde seg inn i kampen. Fire minutter senere svarte Esteban Cambiasso på tiltale og sørget for et knepent forsprang foran returen. 2–1-seier til tross, det er ingen grunn til å ta helt av.

Chelsea er et solid lag hjemme. I Premier League er de ubeseiret hjemme. I tillegg har de vunnet hele 12 av 13 kamper, noe som gjør at de til favoritt for videre avansement i Champons League. En målforskjell på 39–8 er dessuten en faktor som argumenter for dem. De trenger kun ett mål på Stamford Brigde, noe som ikke er uoverkommelig. Chelseas bortemål er en ripe i lakken og gjør at dette kun er et akseptabelt resultat.