En kjedelig forestilling

Det hele utartet seg til å bli en meget kjedelig affære med få sjanser og ingen mål. Ser man dog på våre siste kamper i serien, har vi spilt svært målfattige kamper i det siste, men vi hadde likevel forhåpninger om at seieren mot Udinese skulle være vendepunktet. Genoa har hatt en forferdelig sesong borte i år, så for deres del er de nok godt fornøyd med resultatet. For Inter er resultatet derimot svært skuffende, med tanke på at vi kunne fått et enda større forsprang ned til Milan.

Kampen startet i et rolig tempo, og første omgang var et eneste stort gjesp. Genoa hadde noen sjanser med Mesto og Sculli, men vår ypperlige sisteskanse Julio Cesar hadde grei kontroll gjennom omgangen. Vår største sjanse kom ved et skudd fra omtrent 20 meter signert Stankovic. Den, dessverre danske, kommentator på Canal + sa det alle følte da signalet for pause gikk; “Der blåser dommeren av første omgang, kanskje like greit.”

Andre omgang var litt mer sjanserik enn den første, og den var preget av et interlag som presset, mens Genoa satset på kontringer. Milito hadde en stor sjanse der han burde avgjort, mens Sneijder hadde et par skuddforsøk som dessverre snek seg utenfor. Samtidig kunne også Genoa avgjort kampen med et par gode kontringsforsøk. Men det ville seg ikke for noen av lagene i denne kampen, og det endte til slutt med poengdeling på Guiseppe Meazza.

Da er det bare å se fram til Catania–Inter, som er allerede førstkommende fredag. Og la den for all del bli en bedre match enn denne.