– Dzeko, Torres og Morata er aktuelle

Walter Mazzarri og Erick Thohir

Det er ingen hemmelighet at Inter har slitt sportslig sett i etterkant av trippelen, noe som merkes både i spillerstallen og i lommeboken. I et nylig intervju til den italienske sportsavisen La Gazzetta dello Sport avslørte Thohir at han vil få Inter tilbake i Champions League av flere grunner:

Inter må tilbake i Europa; det er ikke bare et spørsmål om prestisje, men også økonomi. Når vi signerer en spiller vil vi evaluere hans tekniske side, den økonomiske siden og muligheten for markedsføring. Det er en travel tid nå, vi holder på med et nytt prosjekt.

Indoneseren virker spesielt opptatt av å få markedsført Inter best mulig i Asia. Det gjenspeiles i kjøpet av Nemanja Vidic – som ble hentet fra populære Manchester United og Premier League. Mediemannen virker heller ikke å være ferdig med handelrunden på fotballøya. Evra, Sagna og Dzeko er alle aktuelle:

Jeg innrømmer at vi liker Sagna. Alt avhenger av han nå, men hvis han ikke kommer, vil vi hente en unggutt. Forsterkninger vil skje på midtbanen eller i angrep. Morata, Torres eller Dzeko kan bli vår nye toppspiss. Med Palacio som er over 30, og Icardi som er veldig ung, burde neste angriper være en plass imellom.

Yngre og billigere

Videre snakket Thohir om aldersproblemet, og hintet om et farvel for flere spillere:

Vi vil ha en gjennomsnittsalder på 26,5 neste år. Med Palacio, Vidic og kanskje Sagna, vil det bare være plass til én spiller til over 30 år. Det vil ikke være mer enn fire spillere over 30 år. Samtidig vil vi, på slutten av sesongen, redusere lønnsnivået en del. Det er også aktuelt at vi henter spillere på lån, så slipper vi å selge våre beste spillere.

Kilde: fcinternews.it