Drakamp om Sanchez-underskrift

Alexis Sanches og Javier Zanetti
[polldaddy poll=5124095]

Aktiviteten rundt Sanchez er mildt sagt hektisk, og nyhetsnettstedet fcinternews.it rapporterer for tiden opptil tre-fire saker daglig om overgangssagaen. Med tidlig interesse fra de fleste klubber med penger og handlekraft, ser det nå ut til å gå mot ett av tre følgende scenarier: Sanchez går til Barcelona, Inter eller blir værende i Udinese.

Forsøk på byttehandel

Giampaolo Pozzo skal være ute etter 35 millioner euro for sin angrepsjuvel, men verken Inter eller Barcelona vil tilby rene penger. Bojan Krkic skal være Barcas vektstang i avtalen, noe som sannsynligvis senker prisen betydelig. I et intervju med den katalanske radiokanalen RAC 1 var Krkic heller uvillig til å diskutere det hele, og la til at ingen hadde snakket med han om en slik bytteavtale.

Inters forsøk på å få ned prisen inkluderer også andre spillere, et lån av Coutinho er den heteste kandidaten. I tillegg har et bytte med Joel Obi blitt nevnt. Marco Branca har etter alt å dømme ikke den samme økonomiske friheten som Barcelona har, og med de spanske skattereglene vil Barcelona nesten uansett tilby høyere lønn. I Nerazzurris favør er Sanchez sine uttalelser for noen uker siden om at han ønsket å være i Italia.

Rossi og Madrid kompliserer

I bakgrunnen lurer også en annen spiller, nemlig Giuseppe Rossi. Den amerikanskfødte italieneren er i søkelyset til både Barcelona og Inter, og hvilken avtale som avhenger av den andre, vil bli spennende å se. Det er grunn til å tro at samtaler foregår også med Rossi parallelt med Sanchez.

Aller siste nytt rundt Sanchez er ifølge fcinternews.it at spillerens agent, Fernando Felicevich, har landet i Madrid for å snakke med Real. Sanchez er visstnok Mourinhos alternativ til signeringen av Sergio Aguero. En kaotisk situasjon er det utvilsomt, men ryktene tyder på at Barcelona-avtalen ihvertfall ikke var så definitiv som først antatt.

Kilder: gazzetta.it, fcinternews.it, football-italia.net
Bilde: inter.it