Disse har imponert mest hittil

5: Rodrigo Palacio

Mannen med den sagnomsuste rottehalen har scoret 10 mål på totalt 20 offisielle kamper, og har til de grader svart kritikerne. Både som tilrettelegger, målscorer og keeper har Palacio briljert, og flere mener han er årets kjøp til tross for den noe høye overgangssummen.

Rodrigo Palacio

4. Juan Jesus

Den unge brasilianeren har vært en åpenbaring i Stramaccionis tremannsforsvar, og mange kaller han den nye Thiago Silva. Juan ble kjøpt fra Internacional for kun 3,8 millioner euro og regnes å være blant Serie As største talenter. Sammen med Andrea Ranocchia og Walter Samuel har Inter fremstått med en mye større defensiv trygghet enn tidligere. Juan kommer utvilsomt til å være en viktig brikke for Inter i lang tid fremover.

Juan Jesus

3. Yuto Nagatomo

Yuto Nagatomo ble i 2011 den første japaneren i Inter noensinne, og var nok opprinnelig ment som stallfyll da han meldte overgang fra Cesena. Slik forble det ikke lenge, for Nagatomo viste seg fort å være mer verdifull enn ved første øyekast. Med en vinnervilje, entusiasme og lidenskap ut av en annen verden, har han blitt fast inventar i Stramaccionis førsteellever. Denne sesongen har publikumsfavoritten briljert på Inters venstreside, og var kanskje banens beste i den utrolige 1–3-seieren på Juventus Stadium.

Yuto Nagatomo

2. Antonio Cassano

Fantantonio har lenge vært en av Italias beste angripere, og det var knyttet store forhåpninger til spilleren da han ankom Inters treningsfelt etter den noe spesielle byttehandelen med AC Milan. Cassano har spilt strålende som boksåpner i tridenten med Palacio og Milito. Han ser ut til å ha fått en ny vår i sin barndoms favorittklubb, og er en stor humørspreder innad i gruppen.

Antonio Cassano

1. Samir Handanovic

Sloveneren hadde store sko å fylle da han kom fra Udinese etter at Julio Cesar tok turen til Premier League. Straffespesialisten ble hentet for 11 millioner euro, og har gjort det mildt sagt strålende. Handanovic har stått som en levende vegg, og har i flere kamper reddet Inter alene. Savnet etter Julio Cesar er ikke-eksisterende, og man kan nesten lure på hvorfor Inter fikk han så billig og uten konkurranse.

Samir Handanovic

Bilder: inter.it